search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 06:16
MENU CLOSE

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές, μετά το «ξέπλυμα» του Αναγνωστόπουλου

29.06.2021 12:20
dimoulidou-4

Μετά τα όσα απαράδεκτα ισχυρίστηκε δημόσια για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, η Χρυσηίδα Δημουλίδου καταγγέλλει τώρα ότι απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε οδήγησαν στην ακύρωση της επίσκεψής της στην Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης.

Η Δημουλίδου σε ανάρτησή της ισχυρίζεται ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της και οι διοργανωτές της εκδήλωσης έκριναν ότι δεν θα πρέπει να παραστεί στην εκδήλωση. Παράλληλα η συγγραφέας σχολίασε ότι δέχεται «άδικο εξευτελισμό».

«Λυπάμαι πάρα πολύ όμως αναγκάζομαι να ακυρώσω την εμφάνιση μου στην Έκθεση βιβλίου Θεσσαλονίκης, στις 7 Ιουλίου, όπως και σε κάποιες άλλες εκδηλώσεις, διότι δέχομαι μηνύματα με ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ αν εμφανιστώ εκεί. Ως εκ τούτου, τόσο εγω όσο και οι οργανωτές της εκδήλωσης θεωρούν πως δεν πρέπει να παρευρεθώ για την ασφάλεια μου. Όλα τα μηνύματα με τα ονόματα και τις απειλές, έχουν φωτογραφηθεί και θα παραδοθούν εκεί που πρέπει.

Λυπάμαι αφάνταστα για αυτή την ακύρωση, περίμενα πως κι πώς να σας ξανασυναντήσω όμως δεν θέλω να διακινδυνεύσετε και εσείς οι ίδιοι εξ αιτίας μου… Αισθάνομαι τόσο άσχημα, δέχομαι τέτοιο άδικο εξευτελισμό, που φοβάμαι μη βρεθώ σε κάποιο νοσοκομείο. Στα αλήθεια, γιατι να συνεχίζεις να ζεις σε τέτοιο κόσμο όταν η αγάπη σου και προσφορά για τον άνθρωπο μεταφράζεται ως κακό; Πόσο λυπάμαι…», έγραψε η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Υπενθυμίζεται ότι η Χρυσηίδα Δημουλίδου αρχικά με ανάρτησή της στο Facebook που έγινε viral και μετέπειτα μιλώντας σε πρωινές εκπομπές υποστήριξε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ότι «αγαπούσε… με τον τρόπο» του τη γυναίκα που έπνιξε μπροστά στο νεογέννητο παιδί τους ενώ παράλληλα έριξε και ευθύνες στη δολοφονημένη Καρολάιν Κράουτς λέγοντας ότι ο 33χρονος «ήθελε να έχει κι εκείνος την ηρεμία του πλάι σε μια γυναίκα που θα του πρόσφερε γαλήνη, στήριξη και όχι γκρίνια και αμφιβολίες…».

Οι απόψεις αυτές όπως αναμενόταν ξεσήκωσαν δικαίως θύελλα αντιδράσεων με τη Δημουλίδου να επιμένει ότι δεν αλλάζει ούτε λέξη.

Διαβάστε επίσης

Αμετανόητη η Δημουλίδου για τα Γλυκά Νερά: «Δεν αναιρώ ούτε λέξη – Δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία» (video)

Γλυκά Νερά: Αντιδράσεις για την προκλητική ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου

Γλυκά Νερά: Στην οικογένεια της Καρολάιν παραδίδει η μητέρα του συζυγοκτόνου την μικρή Λυδία (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36