search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 18:18
MENU CLOSE

Στις φυλακές Δομοκού μεταφέρεται ο Χρήστος Παππάς (Videos)

02.07.2021 12:36
xristos_pappas_new

Το κατώφλι του εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών στο Εφετείο πέρασε γύρω στις 12 το μεσημέρι ο Χρήστος Παππάς.

Ο εισαγγελέας διέταξε την φυλάκισή του στις φυλακές Δομοκού και πλέον ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή παρελήφθη από την Αντιτρομοκρατική για να γίνει η μεταφορά του.

Ο καταδικασθέντας για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά από οκτώ μήνες που παρέμενε φυγόποινος.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος του, Περικλής Σταυριανάκης, ο Χρήστος Παππάς ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός από το σπίτι στου Ζωγράφου όπου και συνελήφθη.

«Δεν έφυγε ποτέ από την Ελλάδα. Ο μόνος τόπος που θα μπορούσε να πάει θα ήταν η πατρίδα του, αλλά εκεί τον γνώριζαν και οι πόρτες. Δεν πρέπει να βγήκε έξω από την Αθήνα», ανέφερε νωρίτερα μιλώντας στο Open ο δικηγόρος του. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Παππάς είχε εξαφανιστεί από την 1 Οκτωβρίου 2020, λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Από τότε καταζητείτο από τις αστυνομικές αρχές και τελικά συνελήφθη απόψε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.).

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Τον Ιούλιο το τέταρτο κύμα, λέει ο Σαρηγιάννης

Γιάννης Μπουτάρης για αλκοολισμό: «Η διάθεση μένει, απλά εσύ λες ότι δεν θα πιω» (Videos)

Χρήστος Παππάς: Δεν είχε βγει εκτός Ελλάδας, ούτε εκτός Αθηνών, λέει ο δικηγόρος του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 18:18