search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 15:15
MENU CLOSE

Καταγγελία: Γιατρός πετούσε εμβόλια στα σκουπίδια (Video)

08.07.2021 12:07
emvolio_new

Μια απίστευτη καταγγελία, που αφορά γιατρό σε νοσοκομείο των νοτίων προαστίων της Αττικής, εξετάζουν τις τελευταίες ώρες οι αρχές.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν, ο συγκεκριμένος υγειονομικός φέρεται να οδηγούσε άτομα στο εμβολιαστικό κέντρο, χωρίς ωστόσο να προχωράει στον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού.

Μάλιστα, καταγγέλλεται ότι πετούσε τις σύριγγες και τα εμβόλια σε κάδο απορριμμάτων, όπως μετέδωσε και ο τηλεοπτικός σταθμός Open.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο ημέρες, όταν ο γιατρός έφτασε στο νοσοκομείο με πέντε άτομα, λέγοντας στη νοσηλεύτρια ότι θα τα εμβολίαζε ο ίδιος.

Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός φέρεται να προσποιούνταν ότι προχωρούσε στον εμβολιασμό και να πετούσε τα εμβόλια και τις σύριγγες στο καλάθι των αχρήστων.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ πάντα, η νοσηλεύτρια βρήκε μία σύριγγα με το εμβόλιο στα σκουπίδια και αμέσως ενημέρωσε τους προϊσταμένους της, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η διοίκηση του νοσοκομείου.

Από τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι έλειπαν τρεις ακόμα δόσεις, με τις αρχές να εκτιμούν πως κατέληξαν με τον ίδιο τρόπο στα σκουπίδια.

Σε βάρος του 54χρόνου γιατρού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση μέτρων πρόληψης ασθενειών και για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Έρχεται πισωγύρισμα στα μέτρα – Οι νέοι περιορισμοί που θα εισηγηθεί η επιτροπή (Video)

Καιρός σήμερα: Σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία – Πού αναμένονται καταιγίδες (Videos)

Μεγάλη πυρκαγιά στη Χίο – Εντολή προληπτικής εκκένωσης οικισμού (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 15:15