search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 03:09
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Συναγερμός σε ακόμη δύο κατασκηνώσεις – Θετικά κρούσματα σε Λαύριο και Ηλεία

11.07.2021 14:04
kataskinosi_new

Τουλάχιστον έξι θετικά κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε ιδιωτική παιδική κατασκήνωση, σε παραθαλάσσια περιοχή του Λαυρίου.  

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας notioanatolika.gr, καταγράφηκαν κρούσματα και σε παιδιά και σε στελέχη της κατασκήνωσης.

Δύο με τρία θετικά κρούσματα βρέθηκαν και σε κατασκήνωση της Ηλείας. Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ακολούθησε περιορισμός δράσεων και απολυμάνσεις σε χώρους της.

Πρόκειται για την έκτη κατά σειρά περίπτωση όπου καταγράφονται κρούσματα της covid σε παιδικές κατασκηνώσεις, μετά εκείνες στο Σοφικό Κορινθίας, στα Χανιά, στη Χαλκιδική και το Καπανδρίτι Αττικής.

Τι λέει η μητέρα κοριτσιού που νόσησε στα Χανιά

«Την άκουσα μπουκωμένη. Θεώρησα ότι κρύωσε επειδή τρέχουν, πάνε στις πισίνες, τραγουδούν και χορεύουν. Την επόμενη μέρα το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο και δεν την άκουγα καλά. Με ξαναπήραν την επόμενη το πρωί στο σταθερό τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι έκανε υψηλό πυρετό τη νύχτα και ότι την έβαλαν στο αναρρωτήριο μαζί με άλλο παιδί εμπύρετο», δήλωσε στο Open η μητέρα της 14χρονης.

Όπως είπε η μητέρα πανικοβλήθηκε. «Είπα έρχομαι να πάρω το παιδί. Μου είπαν ηρεμήστε ένας απλός πυρετός είναι. Ελάτε να το πάρετε σε τρεις ημέρες και ξαναφέρτε το τη δεύτερη ή την τρίτη περίοδο. Δεν έκαναν τεστ στο παιδί, γιατί απαγορεύεται χωρίς τη συγκατάθεση του γονιού. Απλώς με καθησύχασαν. Έφυγα στις 9.30 το πρωί και πήγα να παραλάβω το παιδί. Ήμουν σε σύγχυση. Όταν ζήτησα έναν υπεύθυνο, βγήκε μια γραμματέας και μου είπε ότι δεν είχε ενημερωθεί για το θέμα μου».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά ΤΩΡΑ: Στο Πανόραμα της Βούλας – Έκλεισαν δρόμοι (Video)

Γώγος: Εφιαλτικό σενάριο τα 18.000 κρούσματα – Θα συμβεί αν τα αφήσουμε όλα ανεξέλεγκτα

Θήβα: Σεισμός και τα ξημερώματα – Καθησυχαστικός ο Λέκκας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15