search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:01
MENU CLOSE

Διάγγελμα Μητσοτάκη για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στις 19:00

12.07.2021 17:11
mitsotakis

Στις 19:00 τελικά θα γίνει το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα των υποχρεωτικών εμβολιασμών, αλλά και την εξέλιξη του προγράμματος εμβολιασμού.

Όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού: «Στις 19:00 θα μεταδοθούν ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την εξέλιξη του προγράμματος εμβολιασμού».

Συνεχείς συσκέψεις για το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού είναι σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου ενώ η φημολογία για διάγγελμα από τον πρωθυπουργό επιβεβαιώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, από την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη.

Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στον υποχρεωτικό εμβολιασμό αλλά και το πλαίσιο λειτουργίας των κλειστών χώρων σε εστίαση και διασκέδαση από το τέλος της εβδομάδας.

«Αναγκαία καθίσταται και η μετάβαση στην τρίτη φάση της εμβολιαστικής στρατηγικής μας. Έτσι, μέχρι αύριο o πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της Κυβέρνησης που αφορούν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε συγκεκριμένα πεδία, καθώς και το πλαίσιο λειτουργίας των κλειστών χώρων από το τέλος αυτής της εβδομάδας» είπε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Διαβάστε επίσης:

Βουλευτής της ΝΔ αρνείται να εμβολιαστεί;

Προειδοποίηση Παγώνη: Θα ξαναζήσουμε τον περσινό χειμώνα αν δεν τρέξουν οι εμβολιασμοί

Σαρηγιάννης: Δεν αποκλείω νέο lockdown – Το σύστημα υγείας δεν θα μπορέσει να αντέξει την πίεση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:58