search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:09
MENU CLOSE

Ανακοινώσεις Μητσοτάκη για υποχρεωτικό εμβολιασμό και κλειστούς χώρους

12.07.2021 12:58
DIAGGELMA

Συνεχείς συσκέψεις για το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού είναι σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου ενώ η φημολογία για διάγγελμα από τον πρωθυπουργό επιβεβαιώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, από την κυβερνητική εκπρόσωπο.

Όπως είπε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και η Αριστοτελία Πελώνη μέχρι αύριο θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στον υποχρεωτικό εμβολιασμό αλλά και το πλαίσιο λειτουργίας των κλειστών χώρων σε εστίαση και διασκέδαση από το τέλος της εβδομάδας.

«Αναγκαία καθίσταται και η μετάβαση στην τρίτη φάση της εμβολιαστικής στρατηγικής μας. Έτσι, μέχρι αύριο o πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της Κυβέρνησης που αφορούν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε συγκεκριμένα πεδία, καθώς και το πλαίσιο λειτουργίας των κλειστών χώρων από το τέλος αυτής της εβδομάδας» είπε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Διαβάστε επίσης:

Βουλευτής της ΝΔ αρνείται να εμβολιαστεί;

Προειδοποίηση Παγώνη: Θα ξαναζήσουμε τον περσινό χειμώνα αν δεν τρέξουν οι εμβολιασμοί

Σαρηγιάννης: Δεν αποκλείω νέο lockdown – Το σύστημα υγείας δεν θα μπορέσει να αντέξει την πίεση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:06