search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:47
MENU CLOSE

Ηλιούπολη: Στη φυλακή ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης που κατηγορούνται για τον εξαναγκασμό της σε πορνεία

13.07.2021 18:01
Iioupoli-new

Στην φυλακή οδηγούνται ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της, μετά την απολογία τους στην 16η τακτική Ανακρίτρια.

Οι δύο κατηγορούμενοι που φέρονται να αρνούνται το βαρύτατο κατηγορητήριο που τους αποδίδεται, κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη της δικαστικής λειτουργού και του Εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενοι.

Ο μεν πατέρας της νεαρής γυναίκας αρνήθηκε απολογούμενος πως επί σειρά ετών βίαζε την κόρη του, ενώ ο υπό απόλυση αστυνομικός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση αρνούμενος τις καταγγελίες της 19χρονης περί παράνομης κράτησης της σε σπίτι στην Ηλιούπολη και βίαιου εξαναγκασμού της σε πορνεία.

Νωείτερα, νέες λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που έζησε η 18χρονη στα χέρια του αστυνομικού που την κρατούσε αιχμάλωτη στην Ηλιούπολη, και την ανάγκαζε να εκδίδεται, έφερε στο φως η δικηγόρος της κοπέλας, Αντωνία Λεγάκη.

Όπως είπε η δικηγόρος μιλώντας στον ΑΝΤ1 όταν το κορίτσι αντιδρούσε της στερούσε την τροφή, ενώ την πίεζε να πάρει ναρκωτικά, ωστόσο όπως πρόσθεσε η 18χρονη μέχρι τέλους αρνήθηκε να κάνει χρήση κοκαΐνης. «Και να με σκοτώσεις, εγώ ναρκωτικά δεν παίρνω» φέρεται να είπε το κορίτσι στον αστυνομικό ο οποίος την έδερνε και την εξέδιδε.

Η δικηγόρος τόνισε ότι, ο αστυνομικός από την Ηλιούπολη είχε και συνεργούς, τα ονόματα των οποίων έχει καταθέσει στις Αρχές η 18χρονη.

«Άλλοι τη μετέφεραν, άλλοι την εξέδιδαν», είπε η Λεγάκη και έκανε γνωστό πως μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, το γραφείο της δέχθηκε τηλεφωνήματα και από άλλα θύματα του αστυνομικού.

Σε ερώτηση για το αν ο πατέρας της κοπέλας που κατηγορείται ότι τη βίαζε από τα 11 της χρόνια, είχε σχέση και με την κακοποίηση της από τον αστυνομικό, απάντησε πως δεν γνωρίζει.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιούπολη: Στον ανακριτή ο αστυνομικός και ο πατέρας της 18χρονης (Video)

Ηλιούπολη: Το προφίλ του 39χρονου αστυνομικού που εξέδιδε την 18χρονη κοπέλα (Video)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να δώσει απαντήσεις ο Χρυσοχοϊδης στις καταγγελίες για κύκλωμα trafficking – Ποιους καλύπτουν;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31