search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:12
MENU CLOSE

Ηλιούπολη: Στον ανακριτή ο αστυνομικός και ο πατέρας της 18χρονης (Video)

13.07.2021 08:27
astynomikos_pateras_new

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, προκειμένου να απολογηθούν για σωρεία αξιόποινων πράξεων, θα περάσουν σήμερα ο 39χρονος αστυνομικός και ο πατέρας της 18χρονης κοπέλας.

Ο 39χρονος κατηγορείται ότι εξανάγκαζε το νεαρό κορίτσι να εκδίδεται ενώ ο πατέρας της καταγγέλθηκε από την ίδια την κόρη του ότι την βίαζε από νεαρή ηλικία.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να αρνούνται τις βαρύτατες κατηγορίες που τους αποδίδονται καθώς σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, συνέργεια στην παραπάνω πράξη, εμπορία κατά ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, βιασμός κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση.

Ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για το αν θα προφυλακισθούν, ενώ ο κατηγορούμενος αστυνομικός τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση.

Τέλος, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο στην υπόθεση με θύμα την 18χρονη κοπέλα να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. 

Ήδη, έχει εκδοθεί ένταλμα για ένα ακόμη άτομο το οποίο θεωρείται συνεργός του αστυνομικού ενώ η 18χρονη φέρεται να έχει κατονομάσει και τουλάχιστον τρία ακόμη πρόσωπα.

Οι αρχές έχουν προχωρήσει στην κατάσχεση καρτών μνήμης, ενό σκληρού δίσκου, αλλά και μιας φορητής συσκευής αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB) προκειμένου να διαπιστωθεί αν πίσω από τον αστυνομικό κρύβεται μεγάλο κύκλωμα σωματεμπορίας.

Διαβάστε επίσης:

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Γιατί η απόφαση της κυβέρνησης έχει μεγάλο ρίσκο – Τα 5 ερωτήματα που προκύπτουν

Ζάκυνθος: Βρετανίδες με κορωνοϊό «δραπέτευσαν» από το ξενοδοχείο καραντίνας

Τραγωδία στη Χίο: Πυροσβέστης έπαθε έμφραγμα την ώρα που έσβηνε φωτιές – Καθυστέρησε το ασθενοφόρο(Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:06