search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:38
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Συνάντηση Τσίπρα με Τσιόδρα στη Βουλή

13.07.2021 15:32
tsipras_tsiodras_new

Με τον γνωστό -αλλά σιωπηλό, τουλάχιστον δημοσίως- λοιμωξιολόγο συναντάται στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας πέρασε στις 2 το μεσημέρι την πόρτα του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, προκειμένου να συζητήσει με τον πρόεδρο της μείζονος αντιπολίτευσης την κατάσταση που διαμορφώνεται με την πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα, μετά την εμφάνιση και της μετάλλαξης Δέλτα του ιού.

Παρούσα στην συνάντηση είναι και η Αθηνά Λινού, πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis, η οποία είχε προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ως υπουργός Υγείας κοινής αποδοχής, όταν φούντωνε το τρίτο κύμα της πανδημίας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης αναμένεται να βρεθούν και τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση -θετικά για τους εμβολιασμένους και αρνητικά για τους ανεμβολίαστους- προκειμένου να ενθαρρύνει τους εμβολιασμούς στην Ελλάδα, μέτρα που έχουν δεχθεί την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ, αν και η γραμμή του κόμματος είναι σαφώς υπέρ της χρήσης των εμβολίων κατά του κορωνοϊού.

Διαβάστε επίσης

Ιερώνυμος για εμβολιασμούς: Η Εκκλησία στην προσπάθεια για το καλό του λαού

Covid Free GR: Αυτή είναι η εφαρμογή για την είσοδο σε κλειστούς χώρους, πώς λειτουργεί

Κυρανάκης: Επιφυλακτικός για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:32