search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:45
MENU CLOSE

Λίνα Σακκά για #MeToo: «Αυτός είναι ο γιος μου και τον μαθαίνω να σέβεται» (Photo)

16.07.2021 11:23
lina-sakka-new

Μήνυμα προς όλες τις μητέρες αναφορικά με την ανατροφή των παιδιών έστειλε η Λίνα Σακκά με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με αφορμή τα ποικίλα περιστατικά βίας και κακοποίησης που καταγγέλλονται τους τελευταίους μήνες, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται αγκαλιά με τον γιο της, τονίζοντας ότι πρώτο της μέλημα είναι να τον μάθει να σέβεται τον συνάνθρωπο.

«Αυτό το αγόρι είναι ο γιος μου, τον μαθαίνω να σέβεται τον συνάνθρωπο, είτε είναι άντρας, είτε γυναίκα, είτε είναι ο έξυπνος της τάξης είτε ο “τελευταίος “, να σέβεται βαθιά και να κατανοεί την διαφορετικότητα, σε όλα τα επίπεδα, να συνυπάρχει αρμονικά αλλά και να υπερασπίζεται το δικαίωμα του να είναι ο εαυτός του.

Να απολαμβάνει την ζωή του, να μην αφήνει κανέναν να τον θεωρεί τρωτό και έρμαιο των ορέξεων του, να μοιράζεται αγάπη, να βρει συνοδοιπόρους στα όνειρα του να χαίρεται και να υπερασπίζεται τα δικαιώματα του, χωρίς να επεμβαίνει στην ελευθερία έκφρασης των γύρω του!!!

Αν αδικηθεί να βρει το θάρρος να υπερασπιστεί τον εαυτό του, να βγει δυνατά να εκφραστεί!! Να τιμά το ταίρι που θα επιλέξει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του!!!!

Εμείς οι μανάδες αγοριών έχουμε χρέος να διδάξουμε τον σεβασμό, τον θαυμασμό, την εκτίμηση, την αποδοχή και την συγχώρεση στους μελλοντικούς συζύγους, φίλους, επαγγελματίες, μαστόρους και επιστήμονες καλλιτέχνες, και μη!!! #metoo !!!#κανέναςμόνος #καμίαμόνη ΑΓΟΡΟΜΑΝΕΣ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!!!!ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΝΕΣ ΕΠΙΣΗΣ!!!!» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Βανδή – Νικολαϊδης: «Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια – Δεν βρισκόμαστε ποτέ»

Δώρος Παναγίδης: «7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση» (Photo)

Κέιτ Χάντσον: Απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σκιάθο (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:45