search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:23
MENU CLOSE

Βανδή – Νικολαϊδης: «Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια – Δεν βρισκόμαστε ποτέ»

16.07.2021 10:29
VANDIDEMIS

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης δεν είναι πια μαζι. Η ανακοίνωση του χωρισμού τους προκάλεσε σοκ και πολλοί αναρωτιούνται τι έφταιξε και το αγαπημένο ζευγάρι οδηγήθηκε στο διαζύγιο.

Οι δυο τους πριν από πέντε χρόνια είχαν μια μικρή κοινή συνύπαρξη στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στην εκπομπή του ποδοσφαιριστή στο Sport Fm.

Τότε η Δέσποινα Βανδή πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ Mamma Mia στο θέατρο Παλλάς, και ο Ντέμης Νικολαΐδης της έκανε on air παράπονα στον αέρα της εκπομπής «Ντεμοτεχνείο» για την έλλειψη χρόνου της.

«Αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω… Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια και φέτος την έχει δει κάθε μέρα στα θέατρα. Άστα θα τα πούμε εκτός αέρα» ακούγεται να λέει ο Ντέμης Νικολαΐδης με τη Δέσποινα Βανδή να του απαντά αμήχανα «Ετοιμάζω τραπέζι, παρά το γεγονός ότι χάνομαι που λένε κάποιοι….».

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Η τελευταία φορά που ανέβασε φωτογραφία του Ντέμη στο Instagram (Photo)

Ντέμης Νικολαΐδης: Τι έλεγε έναν χρόνο πριν για τον γάμο του με τη Δέσποινα Βανδή (Videos)

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Η γνωριμία των Ελλήνων «Μπέκαμ» και το διαζύγιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12