search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:53
MENU CLOSE

Ντέμης Νικολαΐδης: Τι έλεγε έναν χρόνο πριν για τον γάμο του με τη Δέσποινα Βανδή (Videos)

15.07.2021 13:27
vandi-nikolaidis-new

Σαν κεραυνός έπεσε στην εγχώρια showbiz η είδηση χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, έπειτα από 18 χρόνια γάμου.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι ανακοίνωσε τη λύση του γάμου του στα media, με τον καθένα να τραβά διαφορετικό δρόμο στην προσωπική του ζωή.

Οι δυο τους αποτέλεσαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια, προκαλώντας -ουκ ολίγες φορές- το ενδιαφέρον του Τύπου. Αρκετές ήταν, μάλιστα, οι συνεντεύξεις που οι ίδιοι είχαν παραχωρήσει, μιλώντας για τη σχέση τους, τα όνειρά τους και την οικογένειά τους.

Πριν από 10 χρόνια περίπου, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης είχαν μιλήσει στο Discovery Channel και την εκπομπή «Rich and Famous».

Το ζευγάρι είχε ξεναγήσει, τότε, το κανάλι στην πολυτελή κατοικία του, ενώ είχαν αναφερθεί τόσο στη γνωριμία τους όσο και τα κοινά τους σχέδια.

Τα λόγια τους στη συγκεκριμένη εκπομπή, μάλιστα, είχαν παρεξηγηθεί, με πολλούς να σχολιάζουν αρνητικά τον τρόπο με τον οποίο αναφέρονταν στην οικονομική τους επιφάνεια.

«Όταν μιλήσαμε με τους υπευθύνους μας είχαν πει πως κάνουν αφιερώματα σε ανθρώπους που είναι δημοφιλείς μέσα από την δουλειά που κάνουν και η εκπομπή λεγόταν “Made in Europe”. Αντί για “Made in Europe” είδα μια εκπομπή που λεγόταν “Rich and Famous”, μια μονταρισμένη εκπομπή, αλλά αντί άλλων. Είναι δυνατόν να μπούμε εμείς σε τέτοια κατηγορία, όταν το σπίτι δεν ήταν καν δικό μας και το νοικιάζαμε; Ήταν τρομακτικό! Έπαθα σοκ!», είχε πει μετέπειτα η Δέσποινα Βανδή επισημαίνοντας:

«Ένας από τους λόγους που μου έκανε πολύ κακό στη γνώμη που σχημάτισε ο κόσμος για μένα ήταν αυτή η εκπομπή. Έλεγα στον Ντέμη “να τους κάνουμε μήνυση” και μου έλεγε “μην ασχολείσαι, θα ξεχαστεί, μια βλακεία είναι, τόσα λέγονται”… Αν είχα καταλάβει το πόσο κακό μου είχε κάνει, θα τους είχα κυνηγήσει κι ας διαφωνούσε ο Ντέμης».

«Όταν έφυγα στο εξωτερικό ήταν αυτονόητο για εκείνη να με ακολουθήσει»

Αυτή δεν ήταν, φυσικά, η μόνη φορά που το ζευγάρι είχε μιλήσει για την κοινή ζωή του δημοσίως. Μόλις έναν χρόνο πριν, ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλούσε με πολύ τρυφερά λόγια για τη Δέσποινα Βανδή και την κοινή τους πορεία, αποκαλύπτοντας ότι όταν χρειάστηκε να βρεθεί στο εξωτερικό με την ομάδα του, εκείνη δε δίστασε στιγμή να τον ακολουθήσει.

Όταν η Δέσποινα Βανδή διέψευδε τις φήμες χωρισμού

Λίγα χρόνια πριν, οι φήμες για χωρισμό του ζευγαριού ήταν έντονες με τη Δέσποινα, μάλιστα, ερωτηθείσα τότε αν υπήρξαν στιγμές που οι δυο τους έφτασαν στα όριά τους ή σε έναν χωρισμό, να απαντά: «Ποτέ, ποτέ»

Ανεξάρτητα από την απόφασή τους, οι δυο τους παραμένουν γονείς δυο παιδιών και όπως οι ίδιοι έκαναν σαφές στην επίσημη ανακοίνωσή τους, προτεραιότητά τους θα αποτελούν πάντα ο γιος και η κόρη τους.

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Χατζηβασιλείου για κορωνοϊό: «Ανοσία της αγέλης δεν υπάρχει – Τα… γυρίζουν οι επιστήμονες»

Gianni Versace: Το τραγικό τέλος στα σκαλοπάτια του σπιτιού του στο Μαϊάμι (Photos/Video)

Δανάη Μιχαλάκη: Η «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες παντρεύεται – Δείτε την αναγγελία του γάμου!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:53