search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:36
MENU CLOSE

Φολέγανδρος: Ραγδαίες εξελίξεις – Ομολόγησε τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς ο 30χρονος

18.07.2021 10:05
Folegandros_new

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της Φολεγάνδρου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών.

Όπως είπε, το μεσημέρι της Παρασκευής, έβγαλε εκτός δρόμου το αυτοκίνητο και το έριξε στη βραχώδη πλαγιά 30 μέτρα, σε άλλα τόσα θα έπεφταν στη θάλασσα.

Η 26χρονη βγήκε έξω, την ακολούθησε και την έσπρωξε με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα βράχια και να καταλήξει στη θάλασσα.

Στη συνέχεια, ισχυρίστηκε πως, βούτηξε και αυτός στη θάλασσα για να τη βοηθήσει αλλά όταν την είδε αναίσθητη σηκώθηκε και έφυγε.

«Μαλώσαμε και χάλασε η φάση»

Εντοπίστηκε τελικά το βράδυ του Σαββάτου χάρη στην παρατηρητικότητα μιας κατοίκου του νησιού.

Ο 30χρονος φορούσε το μαγιό του και ήταν αφυδατωμένος. Τελούσε σε απόλυτη σύγχυση, μιλούσε ακατάληπτα και απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του. «Μαλώσαμε και χάλασε η φάση. Ηταν η κακιά η ώρα», είπε την ώρα που εντοπίστηκε στους αστυνομικούς.

Μετά από διαπραγματεύσεις μιας ώρας πείστηκε να κατέβει από τα βράχια, μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από το σημείο όπου ανασύρθηκε η σορός της κοπέλας, και να παραδοθεί.

Σύμφωνα με τον Alpha, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή όπου βρέθηκε η 26χρονη ένα σκουλαρίκι της αλλά και κηλίδες αίματος. Στο σημείο βρέθηκε και ένα σπασμένο κολιέ που έχει αφαιρεθεί βίαια.

«Πιστεύω ότι αυτός σκότωσε το παιδί μου»

Ο πατέρας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, μιλώντας χθες Σάββατο σε δημοσιογράφους, δήλωνε βέβαιος πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. «Πιστεύω ότι το σκότωσε το παιδί μου», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος: To lockdown έφερε χιλιάδες ακυρώσεις – Χάος στο νησί (Videos)

Καιρός σήμερα: Η «Ψυχρή Λίμνη» φέρνει βροχές και καταιγίδες

Σεισμός τώρα στην Κρήτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:34