search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:40
MENU CLOSE

Φολέγανδρος: Στον ανακριτή ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – «Έκανα μ@λ…, καταστράφηκα»

20.07.2021 09:21
FOLEGANDROS

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, η οποία κηδεύτηκε χθες, σε κλίμα οδύνης στον τόπο καταγωγής της, το Βέλο Κορινθίας.

Ο 30χρονος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Νάξου και μαζί με τον δικηγόρο του, Γιάννη Βλάχο, θα παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή στις 10:00 το πρωί.

Σύμφωνα με το MEGA, εάν κριθεί προφυλακιστέος, τότε αναμένεται να μεταχθεί σε κατάστημα κράτησης στην Αθήνα. Σε άλλη περίπτωση, ο συνήγορός του θα ζητήσει προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη.

Τα ρίχνει στο θύμα!

Ο 30χρονος δράστης κατηγορεί το θύμα του για όσα συνέβησαν…

«Με είχε υποχείριό της. Με έπαιζε συνέχεια όλη την εβδομάδα. Με μείωνε. Αυτό με τσάντιζε πολύ. Μου μιλούσε υποτιμητικά και με τσάντισε πολύ. Μου έλεγε συνέχεια πήγαινε από εδώ πήγαινε από εκεί» φέρεται να υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

«Φώναζε “βοήθεια, βοήθεια”. Ε δεν είχα κάνει κάτι για να φοβάται. Με μείωνε συνεχώς» είπε ακόμη σύμφωνα με το sputniknews και συμπλήρωσε: «Έκανα μ@λ…, καταστράφηκα».

Τη χτύπησε πριν την πετάξει στον γκρεμό;

Το βράδυ της Δευτέρας, ο 30χρονος συναντήθηκε με μέλη της οικογένειάς του, που του έδωσαν κάποια προσωπικά του αντικείμενα.

Ο κ. Βλάχος τόνισε πως η οικογένειά του είναι συντετριμμένη και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Όσον αφορά στην έρευνα, το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής εξετάζει όλα τα στοιχεία, ενώ υπό εξέταση είναι και ορισμένοι μώλωπες στο σώμα της άτυχης κοπέλας, που δείχνουν πως ο 30χρονος μπορεί να είχε ξυλοκοπήσει τη νεαρή, πριν τη ρίξει στα βράχια.

Ειδικότερα, η 26χρονη είχε μώλωπες στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο μάτι, αλλά και κάποια θλαστικά τραύματα που δεν φαίνεται να ταιριάζουν με την πτώση.

Έτσι, θεωρείται πολύ πιθανό ο 30χρονος να τη χτύπησε στο πρόσωπο πριν τη σπρώξει στον γκρεμό.

Παράλληλα σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια η κοπέλα είχε εκμυστηρευτεί στη μητέρα της τις υποψίες της πως ο φίλος της παρακολουθούσε το κινητό της τηλέφωνο.

Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί το κινητό τηλέφωνο ούτε του δράστη ούτε της 26χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Φολέγανδρος: Τη χτύπησε πριν την πετάξει στον γκρεμό; Φώναζε «βοήθεια» η Γαρυφαλλιά

Φολέγανδρος: Συγγνώμη από «Τα Νέα» μετά τον σάλο – «Απαράδεκτη και λανθασμένη φράση»

«Όχι άλλη Γαρυφαλλιά» το μήνυμα στην κηδεία της 26χρονης – Συγκλονίζει ο επικήδειος φίλης της (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15