search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:29
MENU CLOSE

Τζένιφερ Λόπεζ: Οι πόζες με μπικίνι και το καυτό φιλί στα γενέθλιά της (Photos)

25.07.2021 13:06
jennifer_lopez_new

Τα 52α γενέθλιά της γιόρτασε, χθες Σάββατο, η εκρηκτική Λατίνα σταρ, αποδεικνύοντας περίτρανα όχι μόνο πως παραμένει απολύτως… αγέραστη, αλλά και πως λίγο μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Alex Rodriguez, είναι ξανά φουλ ερωτευμένη.

Μάλιστα, εκτός από τις φωτογραφίες και τις πόζες με το μπικίνι της, η Λόπεζ ανέβασε φωτογραφία με τα καυτά φιλιά που ανταλλάσσει με τον χολιγουντιανό σταρ Μπεν Άφλεκ, με τον οποίο είναι ξανά μαζί μετά από χρόνια.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ το 2002 ήταν ένα από τα διασημότερα ζευγάρια στον κόσμο και οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν, αλλά το 2004 χώρισαν.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, τo 2004, παντρεύτηκε τον Marc Anthony, αλλά χώρισε το 2014, ενώ τους τελευταίους μήνες ήταν αρραβωνιασμένη με τον Alex Rodriguez και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκε, το 2005, τη χολιγουντιανή σταρ Jennifer Garner, απέκτησε τρία παιδιά και χώρισε το 2018.

Λόπεζ και Άφλεκ κατέληξαν και πάλι μαζί και δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Χθες στα γενέθλια της Λόπεζ, το ζευγάρι γιόρτασε πάνω σε σκάφος, με την σταρ να ανεβάζει στο Instagram μια φωτογραφία με ένα καυτό φιλί με το σύντροφό της.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Διακοπές με τους γιους της – Η φωτογραφία από το αεροδρόμιο

Άγγελος Λάτσιος: Για μπάνιο με την αδελφή του Λάουρα (Photo)

Μάιλι Σάϊρους: Φωτογράφηση στο φορτηγάκι του μπαμπά της με άκρως ακατάλληλο μπλουζάκι (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50