search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:42
MENU CLOSE

Τζορτζ Κλούνεϊ: Ζημιές από τις πλημμύρες στη βίλα του στο Κόμο – Βγήκε στο δρόμο να βοηθήσει κόσμο (Photos/Video)

29.07.2021 18:50
vila_clounei-new

Οι πλημμύρες που έπληξαν την Ιταλία μεταμόρφωσαν την ονειρική λίμνη Κόμο σε μια λίμνη γεμάτη σκουπίδια και φερτά υλικά. Πολλές βίλες υπέστησαν ζημιές, μια από τις οποίες και εκείνη του Τζορτζ Κλούνεϊ.
Η βίλα του Κλούνεϊ υπέστη ζημιές στην πρόσοψη της και στην μπροστινή της πόρτα ενώ ο δρόμος που περνάει και οδηγεί προς αυτήν μετατράπηκε σε ένα τεράστιο ποτάμι.

Ο 60χρονος ηθοποιός βρισκόταν σε διακοπές στη Βίλα Ολεάντρα μαζί με τη σύζυγό του, Αμάλ, και τα δίδυμα παιδιά τους, Έλα και Αλεξάντερ, όταν χτύπησαν οι πλημμύρες, που προκλήθηκαν από τριήμερες καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις.

Τις πλημμύρες ακολούθησαν οι κατολισθήσεις από τα γύρω βουνά και τουλάχιστον 60 σπίτια (30 από τα οποία στην περιοχή Λάλιο που βρίσκεται και η βίλα του ηθοποιού) υπέστησαν μεγάλες ζημιές.
Μάλιστα όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, λάσπη, ξύλα και άλλα φερτά υλικά έφτασαν μέχρι το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στην μπροστινή πλευρά της βίλας Ολεάντρα.

Όταν πέρασε η αντάρα και τα νερά άρχισαν να υποχωρούν, ο Κλούνεϊ βγήκε στους δρόμους και άρχισε να βοηθάει τον κόσμο να καθαρίσει τις ζημιές.


«Είναι πολύ χειρότερα από ό,τι νόμιζα» είπε στον τηλεοπτικό σταθμό TG1 στα αγγλικά, ζητώντας συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν μιλάει καλά ιταλικά. «Στο Τσερνόμπιο η κατάσταση είναι σοβαρή. Μίλησα με τον δήμαρχο, πρέπει να γίνει πολλή δουλειά, θα χρειαστούν εκατομμύρια δολάρια, αλλά αυτή η πόλη είναι ισχυρή. Θα αντιδράσει γρήγορα και θα επιστρέψει καλύτερη από πριν. Είναι μια πολύ ανθεκτική πόλη».

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα ΙΣΑ: 1 στους 3 δεν φοβάται τον κορωνοϊό – Το προφίλ των «ψεκασμένων»

Ένα βήμα πριν το lockdown Μύκονος και Ίος

Καιρός: Επικίνδυνος καύσωνας διαρκείας – Πώς θα προστατευτείτε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:40