search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 03:58
MENU CLOSE

Πατήσια: Συγκλονιστικό βίντεο από την έκρηξη με τους δύο νεκρούς

03.08.2021 09:22
ekrixi-patisia

Ένα βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη φωτιά και την έκρηξη που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 2 Αυγούστου σε διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άτομα.

Η τραγωδία σημειώθηκε σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στην οδό Φολεγάνδρου και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους μία ηλικιωμένη και ο 35χρονος εγγονός της.

Η έκρηξη φαίνεται ότι ενδεχομένως προήλθε από διαρροή σε μπουκάλα υγραερίου.

Ο εγγονός εκτινάχτηκε από την έκρηξη που σημειώθηκε στο οίκημα με τους πυροσβέστες να τον εντοπίζουν νεκρό στο πεζοδρόμιο. Η γιαγιά του, εντοπίστηκε απανθρακωμένη μετά την κατάσβεση της φωτιάς στο σπίτι. Οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη ώστε να κατασβέσουν τις φλόγες και να αποσοβηθεί ο κίνδυνος επέκτασης και τελικώς τα κατάφεραν λίγη ώρα αργότερα.

Μάλιστα, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές και στα γύρω διαμερίσματα της πολυκατοικίας ενώ το διαμέρισμα που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Διαβάστε επίσης:

Ντέρμπι Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ και στο prime time

Καύσωνας: «Κόλαση» και σήμερα – Αποπνικτική ατμόσφαιρα με 45αρια

Σεισμός 4 Ρίχτερ ανοιχτά της Τήλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06