search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 22:37
MENU CLOSE

Αλατζάς: Ο τρόπος δράσης αυτών που μας επιτέθηκαν παραπέμπει σε φασίστες

07.08.2021 21:52
alatzas_new

Για την επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος και το συνεργείο του OPEN, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ στην περιοχή των Θρακομακεδόνων, μίλησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αλατζάς.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open, ο δημοσιογράφος μίλησε αρχικά νεαρά άτομα που κυκλοφορούσαν ανενόχλητα, παρά την απαγόρευση μετακίνησης που έχει επιβάλει η αστυνομία, αλλά και της παρουσίας αστυνομικών στο συγκεκριμένο σημείο.

Ακολούθως, ο δημοσιογράφος τόνισε ότι οι επιτιθέμενοι «είχαν μια τεράστια οργή κατά των καναλιών και έβριζαν τους δημοσιογράφους που τους χαρακτηρίζουν ψεκασμένους». Στα άτομα αυτά «υπήρχε μια φρασεολογία και ένας τραμπούκικος τρόπος δράσης που εμένα με παραπέμπει σε φασίστες», πρόσθεσε.

Σημείωσε πως στο σημείο βρίσκονταν αρκετοί αστυνομικοί οι οποίοι παρέμειναν θεατές στο επεισόδιο, εκτός από έναν αστυνομικό, ο οποίος «πρόταξε τα στήθη του» στο παράθυρο του αυτοκινήτου που ήταν σπασμένο, προκειμένου να μην ξαναχτυπήσουν τον δημοσιογράφο.

Εξηγήσεις για το συμβάν ζητούν κόμματα της αντιπολίτευσης, ωστόσο από το αρμόδιο υπουργείο μέχρι το βράδυ του Σαββάτου δεν είχε υπάρξει κάποια ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές: Μάχη για να μείνουν μακριά οι φλόγες από το Γύθειο – Αναζωπύρωση στη Μέλισσα

Φωτιές: Πύρινο τόξο αφανίζει τη Βόρεια Εύβοια – Αλλεπάλληλες εκκενώσεις, σε απόγνωση οι κάτοικοι

Φωτιά στην Ηλεία: Μεγάλη αναζωπύρωση σε Νεμούτα και Αρχαία Πίσσα – Πληροφορίες για εγκλωβισμένους (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 22:32