search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:09
MENU CLOSE

Μέσι: Πωλείται σχεδόν 1 εκατ. ευρώ το χαρτομάντηλο που χρησιμοποίησε στο «αντίο» του στη Μπαρτσελόνα

18.08.2021 15:40
lionel_mesi

Πριν από μερικές ημέρες o Λιονέλ Μέσι μίλησε για τελευταία φορά μπροστά στον κόσμο της Μπαρτσελόνα, για τη ζωή του όλα αυτά τα χρόνια στο «Καμπ Νόου.

Πριν καν ξεκινήσει την αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο Αργεντινός αστέρας ξέσπασε σε λυγμούς, όπως και όλοι όσοι ήταν στην αίθουσα Τύπου και παρακολουθούσαν για τελευταία φορά από κοντά τον Αργεντινό αστέρα στην Μπαρτσελόνα. Ο 34χρονος επιθετικός σκούπιζε συνεχώς τα δάκρυά του με ένα χαρτομάντηλο το οποίο του είχε δώσει νωρίτερα, η σύζυγός του Αντονέλα Ροκούζο.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, ένας φίλος της Μπαρτσελόνα, όταν όλοι είχαν το βλέμμα τους στραμμένο στον Μέσι ο οποίος έβγαζε τις τελευταίες του φωτογραφίες ως «μπλαουγκράνα», κατάφερε να ανέβει στο βήμα, και να πάρει το χαρτομάντηλο.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, δεν θέλησε να το κρατήσει ως αναμνηστικό για τον ίδιο, καθώς προτίμησε να το θέσει σε δημοπρασία στο ίντερνετ, με τιμή εκκίνησης το 1 εκατομμύριο δολάρια (σ.σ 852.827 ευρώ).

messi-9

Ταυτόχρονα μάλιστα, η εταιρεία Florencio Varela έχει κυκλοφορήσει στην αγορά και ορισμένα αντίγραφα του «χαρτομάντηλου του Μέσι», με τον κόσμο στα σόσιαλ μίντια να παραληρεί προκειμένου να το αποκτήσει.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης:

Αφγανιστάν: Ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν σε τροχούς αεροσκάφους στην Καμπούλ – Τι ανακοίνωσε η USAF (Video)

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος – «Δεν εμβολιάστηκε, ούτε και πρόκειται να εμβολιαστεί»

Αυστραλία: Πύθωνας τριών μέτρων «πετάχτηκε» από το ράφι σούπερ μάρκετ! (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:09