search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 09:51
MENU CLOSE

Τα δάκρυα του Μέσι και το αντίο στην Μπαρτσελόνα (Video)

08.08.2021 18:45
lionel_mesi

Δακρυσμένος εμφανίστηκε στην τελευταία του παρουσία στο Καμπ Νόου ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής δήλωσε πως δεν είναι έτοιμος να κλείσει το κεφάλαιο Μπαρτσελόνα και ότι δεν περίμενε ποτέ να αποχωρήσει.

Αποκάλυψε ότι έκανε ό,τι μπορούσε και προσφέρθηκε να μειώσει το μισθό του στο μισό αλλά δεν γινόταν τίποτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τις τελευταίες μέρες έδωσα πολύ σκέψη για το τι μπορώ να πω. Είναι πολύ δύσκολο για μένα έπειτα από τόσα χρόνια της ζωής μου εδώ. Δεν είμαι έτοιμος γι’ αυτό. Πέρυσι με όλες τις βλακείες, με το burofax, ήξερα τι να πω. Αλλά φέτος δεν είναι το ίδιο. Φέτος, η οικογένειά μου κι εγώ ήμασταν πεπεισμένοι ότι θα μείνουμε εδώ, κάτι που θέλαμε περισσότερο από ποτέ.

Νομίζαμε ότι θα μείνουμε στη Βαρκελώνη. Ο χρόνος μας εδώ ήταν υπέροχος. Έπειτα από τόσα χρόνια εδώ, από τα 13 μου, έπειτα από 21 χρόνια, φεύγω με τη σύζυγό μου, με τα 3 καταλανοαργεντινά παιδιά. Δεν μπορώ να σας πω ό,τι ζήσαμε σε αυτήν την πόλη και δεν μπορώ να πω ότι δεν θα γυρίσουμε σε μερικά χρόνια, γιατί εδώ είναι το σπίτι μας. Είπα στα παιδιά ότι είμαι ευγνώμων προς όλους στο σύλλογο, που ήταν με το πλευρό μου. Ακόμα κι αυτούς που συνάντησα λίγες φορές.

Σέβομαι απόλυτα αυτόν τον οργανισμό. Για όσα έζησα σε αυτήν την περίοδο. Για όλα τα καλά που έγιναν, αλλά και τα λίγα άσχημα, που με βοήθησαν να μεγαλώσω, να αναπτυχθώ. Τα έδωσα όλα γι’ αυτό το σύλλογο. Από την πρώτη μέρα που έφτασα μέχρι την τελευταία. Φεύγω. Είμαι ευγνώμων για τη φροντίδα που μου έδειξε ο σύλλογος. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα φύγω».

Ο Αργεντινός αναφέρθηκε και στην αγάπη που έλαβε από τον κόσμο και την απουσία τους από τις εξέδρες τον τελευταίο χρόνο: «Δεν μπορέσαμε να παίξουμε με κοινό λόγω της πανδημίας. Ήταν δύσκολο που δεν ακούγαμε φωνές, πανηγυρισμούς, φιλάθλους να φωνάζουν το όνομά μου. Αν φανταζόμουν την αποχώρησή μου, θα τη φανταζόμουν σε γεμάτο Καμπ Νόου. Πρέπει να γίνει έτσι όμως. Η αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος είναι πάντα ίδια. Αναγνωρίζουν την αγάπη που έχω κι εγώ γι’ αυτούς και το σύλλογο».

Τα μάτια του πλημμύρισαν με δάκρυα, έχασε τα λόγια του και είδε όσους παρευρίσκονται εκεί να σηκώνονται όρθιοι και να τον χειροκροτούν.

 Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τελετή λήξης για τους πιο παράξενους αγώνες των τελευταίων δεκαετιών (Video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η απονομή του αργυρού μεταλλίου στην εθνική ομάδα πόλο (Video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αποβλήθηκε προπονήτρια γιατί έριξε… γροθιά σε άλογο! (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 09:51