search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:35
MENU CLOSE

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αποβλήθηκε προπονήτρια γιατί έριξε… γροθιά σε άλογο! (video)

07.08.2021 13:59
Schleu
Photo ΑΠΕ/EPA

Σάλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο μετά από περιστατικό κακοποίησης αλόγου, στο μοντέρνο πένταθλο.

Συγκεκριμένα, η γερμανίδα προπονήτρια Κιμ Ράισνερ εκδιώχθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από γροθιά που έριξε σε άλογο αθλήτριας της.

Η Ράισνερ γρονθοκόπησε το άλογο της αθλήτριας της Γερμανίας, Ανίκα Σλέου, κατά την διάρκεια του χθεσινού τελικού των γυναικών.

Η προπονήτρια ακούστηκε μέσω της γερμανικής τηλεόρασης να προτρέπει την αθλήτρια της, να χτυπήσει με δύναμη το άλογο της με το όνομα Saint Boy, αφού εκείνο έδειχνε να μην υπακούει την αναβάτρια.

Η Σλέου εμφανίστηκε να κλαίει κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της,, πέφτοντας τελικά από το άλογο της και χάνοντας το προβάδισμα που είχε για το χρυσό μετάλλιο.

Η κακοποίηση αποκαλύφθηκε από κάμερα ασφαλείας μέσα στο γήπεδο, με την παγκόσμια ομοσπονδία να κάνει την έρευνα και να διαπιστώνει πως η προπονήτρια όντως χτύπησε τον Saint Boy.

Η Σλέου έβαλε μάλιστα τα κλάματα και αρνήθηκε να κάνει το τελευταίο αγώνισμα που ήταν η υπερπήδηση εμποδίων, καθώς δεν μπορούσε να ξεπεράσει το σοκ.

Η Ράισνερ δέχτηκε μαύρη κάρτα, που σημαίνει αποκλεισμός από την διοργάνωση και αναμένεται να χάσει μόνιμα την θέση της ομοσπονδιακής προπονήτριας.

Ανακοίνωσε έβγαλε και η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας που έκανε λόγο για «ζημιά στην εικόνα του αθλήματος από την Ράισνερ».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Φουντούλης για πανηγυρισμούς: Ζητάμε συγγνώμη για τη χαρά μας

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Κατερίνα Στεφανίδη: Τέταρτη στον τελικό του επί κοντώ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Γκάφα με τις Ουκρανές στην απονομή των μεταλλίων – Τις προσφώνησαν «Ρωσίδες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50