search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:56
MENU CLOSE

Αυστραλία: Πύθωνας τριών μέτρων «πετάχτηκε» από το ράφι σούπερ μάρκετ! (video)

18.08.2021 11:01
snake

Ενας πύθωνας μήκους τριών μέτρων σκόρπισε τον τρόμο στους πελάτες ενός σούπερ μάρκετ στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όταν… ξεπρόβαλε από ένα ράφι στο τμήμα των μπαχαρικών.

Σύμφωνα με το BBC, η Helaina Alati βρισκόταν σε ένα κατάστημα της αλυσίδας Γούλγουορθ στα βορειοδυτικά περίχωρα της πόλης την περασμένη Δευτέρα, όταν ξαφνικά αντίκρισε το τεράστιο ερπετό.

Η Alati είναι ευτυχώς διασώστρια άγριας ζωής και άκρως εξοικειωμένη με τα φίδια. «Όταν γύρισα το κεφάλι μου απείχε περίπου 20 εκατοστά από το πρόσωπό μου και με κοιτούσε», είπε η κοπέλα που κράτησε την ψυχραιμία της αφού σχεδόν αμέσως κατάλαβε ότι δεν είναι δηλητηριώδες και ότι ουσιαστικά χρειαζόταν τη βοήθειά της, αφού είχε παγιδευτεί στο κατάστημα. Αφού τράβηξε τον πύθωνα σε βίντεο, ειδοποίησε το πρόσωπικό του σούπερ μάρκετ και προσφέρθηκε να τους βοηθήσει να βγάλουν έξω το φίδι.

Η κοπέλα πήγε στο σπίτι της και έφερε τον απαραίτητο εξοπλισμό που της επέτρεψε να απομακρύνει με ασφάλεια το μη δηλητηριώδες ερπετό το οποίο στη συνέχεια απελευθέρωσε σε μια περιοχή μακριά από σπίτια.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Βαρύ πρόστιμο στην Google για «απαγορευμένο περιεχόμενο»

Πομπηία: Βρέθηκαν άψογα διατηρημένος ανθρώπινος σκελετός και μια ελληνική επιγραφή (Photos)

Νέα Ζηλανδία-Κορωνοϊός: H πρωθυπουργός Αρντέρν ανακοίνωσε lockdown με ένα μόνο κρούσμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:55