search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:44
MENU CLOSE

ΝΔ για Σπανό: Ο ΣΥΡΙΖΑ απέκρυψε τις δηλώσεις του

25.08.2021 11:31
spanos_new

Για απόκρυψη των δηλώσεων του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ, με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος Κώστα Ζαχαριάδη.

«Ο κ. Ζαχαριάδης σε πρωινή εκπομπή σκοπίμως απέκρυψε τη παρακάτω δήλωση Σπανού, προκειμένου να στρώσει το χαλί στον κ. Τσίπρα για να συνεχίσει και σήμερα την αναζήτηση ψήφων πάνω στις στάχτες», επισημαίνει σε ανάρτησή του ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

Σημείωνεται ότι ο κ. Σπανός σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι «καμία πυροσβεστική και καμία πολιτική ηγεσία δεν έχει τη βούληση να επεκτείνεται οποιαδήποτε πυρκαγιά».

Απάντηση και από Οικονόμου

«Ο κ. Σπανός έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια απέναντι στις θεωρίες συνωμοσίας που υπονοεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Σκοπίμως η τοποθέτησή του αποκρύπτεται», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου, δίνοντας απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μας αιφνιδιάζει αφού κάθε φορά που οι θέσεις του δεν απηχούν στην πραγματικότητα, κατασκευάζει μια πραγματικότητα στα μέτρα του», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε επίσης

Οικονόμου: Πιθανά τα τοπικά lockdown ωστόσο η οικονομία θα μείνει ανοιχτή (Video)

Συζήτηση για τις φωτιές στη Βουλή- Σε ποια ερωτήματα θα απαντήσει ο πρωθυπουργός

Τσίπρας: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εντελώς ανίκανη να σβήσει μια φωτιά, αλλά εξαιρετικά ικανή να διευρύνει τις ανισότητες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:42