search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:59
MENU CLOSE

Εστίαση: Γιατί οι επιχειρηματίες μιλούν για μίνι lockdown (Video)

29.08.2021 09:06
estiash_new

Ανησυχία επικρατεί στους κόλπους των επιχειρηματιών της εστίασης εν όψει της εφαρμογής της διάκρισης μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, στις 13 Σεπτεμβρίου.

Όλοι τους κάνουν λόγο για ένα mini lockdown, τονίζοντας ότι ο αριθμός των πελατών που θα μένουν στο εξής εκτός καταστημάτων είναι εξαιρετικά μεγάλος.

«Οι εμβολιασμοί στην εστίαση και τον τουρισμό πάνε πολύ καλά. Θα υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις ανθρώπων που δεν θα θέλουν να εμβολιαστούν, εμείς νομικά δεν μπορούμε να πιέσουμε, είναι θέμα της πολιτείας. Μετά τις 13 Σεπτεμβρίου θα υπάρχουν στους εσωτερικούς χώρους πελάτες που θα είναι εμβολιασμένοι και αυτό προκαλεί προβληματισμούς στην εστίαση», ανέφερε μιλώντας στο MEGA ο Γιάννης Δαβερώνης, Πρόεδρος Εστιατόρων Αττικής

Η εστίαση πρόκειται να μπει σε νέες περιπέτειες, καθώς σύμφωνα με τα δεδομένα το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμένων είναι 70 ετών και άνω, με τη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία να μην ανήκει στο πελατολόγιο της εστίασης.

Σύμφωνα με τους επιχειρηματίες, αυτά τα μέτρα θα φέρουν ένα mini lockdown στην εστίαση και οι περισσότεροι εκτιμούν πως θα λειτουργήσουν οι πρακτικές click away και delivery.

Διαβάστε επίσης:

Αφγανιστάν: Αδειάζει το αεροδρόμιο της Καμπούλ μετά τις προειδοποιήσεις για νέα επίθεση (Videos)

Καιρός σήμερα: Πού αναμένονται βροχές

Βάσεις 2021: Η αριθμητική των αποτελεσμάτων – Πόσοι υποψήφιοι μένουν εκτός – Η σύγκριση με πέρυσι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:55