search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:52
MENU CLOSE

Οργανωμένο κύκλωμα πλαστών πιστοποιητικών στη Δράμα – Καταγγελίες για εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους του δήμου

09.09.2021 23:05
nosokomeio_diadromos

Σε καταγγελία προχώρησε ο Ιατρικός Σύλλογος της πόλης της Δράμας πως εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι σε υπηρεσίες του Δήμου, όπως το Βοήθεια στο Σπίτι, έχουν προμηθευτεί πλαστό πιστοποιητικό νόσησης.

Στη Δράμα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, οι ενδιαφερόμενοι προμηθεύονται το ψευδώς θετικό rapid test έναντι χρηματικού ποσού, με την «ταρίφα» να κυμαίνεται από 10 έως 50 ευρώ.

Βέβαια, το θέμα των πλαστών πιστοποιητικών είτε νόσησης είτε εμβολιασμού πονοκεφαλιάζει την κυβέρνηση, η οποία θα προχωρήσει με δέσμη μέτρων για καταπολέμηση του φαινομένου.

Στον Παλαμά της Καρδίτσας έχουν ήδη εντοπιστεί 34 πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ενώ στο Μαμάτσειο νοσοκομειο της Κοζάνης, ερευνώνται τρεις περιπτώσεις γιατρών που εμβολιάστηκαν εκτός πόλης και σχετίζονται με το Κέντρο Υγείας του Παλαμά.


«Μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού έχουν εντοπιστεί και στη Θεσσαλονίκη.

Τέσσερις υγειονομικοί στο «Γεννηματάς» έχουν ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα. Στο νοσοκομείο της Ικαρίας ερευνώνται δύο περιπτώσεις εργαζομένων ενώ στην Καβάλα, 18 άνθρωποι ελέγχονται για το κατά πόσο τα πιστοποιητικά νόσησης που υπέβαλαν πρόσφατα είναι πλαστά, ή όχι.

Ενώ, αίσθηση προκάλεσε η περίπτωση ενός ιατρού στο Μεσολόγγι που χρησιμοποίησε θετικό δείγμα ασθενούς με Covid-19 για να βγάλει ψεύτικο πιστοποιητικό νόσησης για να μην κάνει το εμβόλιο και να μην τεθεί σε καθεστώς αναστολής.

Διαβάστε επίσης

Οικονόμου: Ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ θα κάνει εξαγγελίες που θα αφορούν όλη την κοινωνία

Μητσοτάκης: Αποχαιρετούμε τον μεγάλο οικουμενικό Έλληνα της Ρωμιοσύνης

Μίκης Θεοδωράκης: Τεράστιο πανό προς τιμήν του στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:51