search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 04:54
MENU CLOSE

Σύλληψη παίκτριας ριάλιτι: Προσπάθησε να «ξεφορτωθεί» την κοκαΐνη στην τουαλέτα

10.09.2021 20:14
astynomia_new

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της πρώην παίκτριας ριάλιτι, με τον σύντροφό της να προσπαθεί να την «καλύψει» για τα 7 κιλά κοκαΐνης, αλλά τη Δίωξη Ναρκωτικών να εκτιμά πως η ίδια γνώριζε για την υπάρξη και διακίνηση ναρκωτικών.

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε 29χρονη, γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό ριάλιτι και στον σύντροφό της, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Ο άνδρας, που κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων, προσπαθεί να τα πάρει όλα πάνω του για το πώς βρέθηκαν στη βαλίτσα 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων.

Ο ίδιος μπορεί να υποστηρίζει πως ο ίδιος, χωρίς συνεργό, μετέφερε την ποσότητα των ναρκωτικών, καθώς υποχρεώθηκε, παίρνοντας κατ’ ουσίαν πάνω του την ευθύνη, ωστόσο η ΕΛΑΣ θεωρεί το μοντέλο ως τον «εγκέφαλο» της δράσης και ότι ο σύντροφός της επιχειρεί να την καλύψει από το βάρος των κατηγοριών κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την στιγμή της εφόδου, στο σπίτι του ζευγαριού στο Παγκράτι, οι αστυνομικοί έπιασαν την πρώην παίκτρια του ριάλιτι Power Of Love, να προσπαθεί να ξεφορτωθεί άγνωστη ποσότητα κοκαΐνης στην τουαλέτα του σπιτιού της, ώστε να μη βρεθεί μέσα στο σπίτι.

Επιπλέον και για τους δύο, υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι μέλη ενός μεγαλύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, καθώς είναι πολύ μεγάλη η ποσότητα των ναρκωτικών που βρέθηκε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατασχέθηκαν συνολικά: Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 7.827,1 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 5.050 ευρώ, Ι.Χ αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα και 3 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Οι αρχές προσπαθούν να ξεδιαλύνουν την πλήρη εικόνα σχετικά με τη δράση του ζευγαριού, επιχειρώντας να διαπιστώσει ρόλους και ιδιότητες, στο πλαίσιο της έρευνας για την πηγή των ναρκωτικών και την έκταση του δικτύου στο κέντρο της Αθήνας και στα προάστια.

Η αστυνομία επιχειρεί να αποκωδικοποιήσει το ρόλο του μοντέλου στην υπόθεση, ψάχνοντας να βρουν πώς έφθασε η κοκαΐνη στον σύντροφό της, για να εντοπίσουν την πηγή της αλλά και το πελατολόγιο.

Τα στελέχη της δίωξης θεωρούν ότι το ζευγάρι, είχε ρόλο διακινητών, είχαν δηλαδή αναλάβει να σπρώχνουν την κοκαΐνη και αυτό που ψάχνουν τώρα είναι να βρουν τους εισαγωγείς της «λευκής κυρίας» η οποία φέρεται να είναι υψηλής καθαρότητας με την αξία της να υπολογίζεται στις 800.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Στα 2.132 τα νέα κρούσματα – 378 οι διασωληνωμένοι, 32 θάνατοι

Καβάλα: Γιατρός εμφάνισε πιστοποιητικό νόσησης αλλά είχε… μηδέν αντισώματα (video)

ΔΕΘ: Η αστυνομία ενώπιον πολλών συγκεντρώσεων, φόβος για τους αντιεμβολιαστές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07