search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:21
MENU CLOSE

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σπουδαίος ηθοποιός» (Video)

11.09.2021 13:50
symbetheroi-apta-tirana

Ποδαρικό στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του MEGA έκανε, το πρωί του Σαββάτου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Με αφορμή το ρόλο της στη νέα σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», που κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της στην Αίγινα, τη σχέση της με την κόρη της, την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει. Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο… Και όταν έβλεπε ότι ο ηθοποιός «αρπάζει», «καιγόταν» από κάτω», ανέφερε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Όταν ρωτήθηκε για όλα όσα κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, είπε:

«Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής, για κάποιο λόγο συνέβησαν αυτά και βλέπουμε ότι όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Ήρθε. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας»;

«Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του», ανέφερε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή της για την άτυπη απόφαση να αποσυρθούν από την τηλεόραση τηλεοπτικές δουλειές του Πέτρου Φιλιππίδη, αντιπαραθέτοντας την περίπτωση του Κέβιν Σπέισι και του σκανδάλου που είχε ξεσπάσει στο Χόλιγουντ.

Σχετικά με την απόφαση να μην παίζονται πλέον οι σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σημείωσε: «Εντελώς διαφωνώ. Οι ηθοποιοί δεν έχουν αδυναμίες; Δεν ήταν πάντα έτσι; Αν είναι να τιμωρηθεί, η Δικαιοσύνη είναι εδώ και θα τιμωρηθούν οι άνθρωποι αν έκαναν κάτι».

»Εμείς πόσο είμαστε αθώοι μπροστά σε όλα αυτά τα πράγματα; Πόσο δεν έχουμε κάνει τίποτα; Έχω μιλήσει μαζί του, τον πήρα τηλέφωνο, μιλήσαμε καμιά δυο φορές. Είναι μια πολύ ευρύτερη οικογένεια, δεν είναι ωραία αυτά. Δεν είναι ωραία, όμως, και να γίνονται. Βεβαίως και συμφωνώ που βγήκαν στη δημοσιότητα, εννοείται! Από τότε έπρεπε να βγουν, από τη στιγμή που έγιναν. Ο καθένας, βέβαια, έχει το χρόνο του και βρίσκει το θάρρος να το πει η αλήθεια είναι».

«Δεν έχει κάνει κανείς πράγματα που ντρέπεται; Εγώ έχω κάνει πράγματα που ντρέπομαι, εσείς δεν έχετε κάνει πράγματα που ντρέπεστε;», αναρωτήθηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός εξέφρασε την αγωνία της για την πρεμιέρα της σειράς που πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης θεατρικής παράστασης, που είχε κάνει τεράστια επιτυχία.

«Όσο και να προχωράνε τα χρόνια, πάντα έχεις αγωνία ό,τι και να κάνεις, όσο σίγουρος κι αν είσαι για το αποτέλεσμα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Παρόλο που γελάμε πολύ στα γυρίσματα, παρόλο που βλέπω και τους τεχνικούς να γελάνε που για εμένα είναι πολύ βασικό κριτήριο, αν δεν δω ένα επεισόδιο δεν μπορώ να ησυχάσω» συνέχισε και υπογράμμισε: «Οι δημιουργοί είναι πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο της αποχώρησής της από το Open

Κορωνοϊός: «Τις επόμενες 30 μέρες θα χάσουμε 600-700 ανθρώπους» – Δραματική πρόβλεψη Τζανάκη

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξανά στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:21