search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:04
MENU CLOSE

Πέτρος Φιλιππίδης: «Όχι» στην αίτηση αποφυλάκισής του

09.09.2021 16:42
petros-Filippidis

Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο απέρριψε το αίτημα του Πέτρου Φιλιππίδη για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με βραχιολάκι.

Τα αίτημα είχε κατατεθεί 10 ημέρες μετά την απολογία του για δυο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό σε βάρος συναδέλφων του τον περασμένο Ιούλιο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου έκαναν δεκτή τη σχετική πρόταση του εισαγγελέα και αποφάσισαν πως ο κατηγορούμενος ηθοποιός δεν μπορεί να βγει από τις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δικαστές έκριναν πως ο κατηγορούμενος σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος μπορεί να διαπράξει και νέα αδικήματα. Κατά την κρίση του Συμβουλίου, υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ενοχής του ηθοποιού και παραμένει ύποπτος τέλεσης νέων αξιοποίνων πράξεων με βάση τα δεδομένα που αξιολογήθηκαν από την Ανακρίτρια και τον Εισαγγελέα που αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Τέλος, οι δικαστές απέρριψαν το επιχείρημα ότι συντρέχουν λόγοι υγείας για την αποφυλάκισή του, ενώ φέρονται να απέρριψαν και τους ισχυρισμούς Φιλιππίδη πως οι καταγγέλλουσες επιδιώκουν δημοσιότητα, αφού τα ονόματα καμίας εκ των τριών δεν έχουν γίνει γνωστά.

Διαβάστε επίσης:

Μίκης Θεοδωράκης: Ύστατο χαίρε στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη – «Αυλαία» στον Γαλατά Χανίων

Γίνε αστέρι κι ουρανός

Μίκης Θεοδωράκης: Η Κρητική Γη έτοιμη να υποδεχτεί τον μουσικοσυνθέτη – Έφτασε στα Χανιά η σορός (Photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:55