search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:07
MENU CLOSE

Πασχάλης Τσαρούχας: Τις πρώτες μέρες που διαβάζαμε τις καταγγελίες στέγνωνε το στόμα μας (Video)

11.09.2021 12:37
tsaroyxas

Για τη «Γη της Ελιάς», στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που τάραξαν το ελληνικό θέατρο, μίλησε ο Πασχάλης Τσαρούχας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του MEGA.

«Αυτό που χαρακτηρίζει τη “Γη της Ελιάς” είναι οι ανατροπές στο σενάριο», είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας για το νέο σίριαλ του MEGA.

Ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας. αναφέρθηκε και στο τσουνάμι καταγγελιών περί κακοποιητικών συμπεριφορών που ξέσπασαν στο ελληνικό θέατρο.

«Έχουμε να κλείσουμε δύο υποθέσεις ακόμα. Τις πρώτες μέρες που διαβάζαμε τις καταγγελίες στέγνωνε το στόμα μας… Ο άνθρωπος είναι ένα τρομακτικό κτήνος που τα συνηθίζει όλα. Στη δική μας τη βάρδια, που λένε, έλαχε ένας κλήρος. Προσπαθήσαμε να το φέρουμε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν το πετύχαμε, δεν μπορώ να το κρίνω εγώ», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Χοακίν Φίνιξ: Πρώτο τρέιλερ για την νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί (Video)

Στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Έρχεται μεγάλος κύκλος ανάπτυξης» (Videos)

Ναταλία Γερμανού: Πώς απάντησε για τον σύντροφό της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:07