search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:30
MENU CLOSE

Μαρία Τζομπανάκη: «Το 1989 σταμάτησα βεντέτα – Είναι μεγάλη τιμή να κάνεις έναν σασμό» (Video)

12.09.2021 18:20
maria_tzobanaki_sasmos

Για τη νέα επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός», όπου πρωταγωνιστεί, για τη συνεργασία με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, αλλά και για τη βεντέτα που σταμάτησε το 1989 μίλησε η Μαρία Τζομπανάκη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται».

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν σάζεις μια βεντέτα που μπορεί να σε αφορά και προσωπικά, δηλαδή να έχει να κάνει με το αίμα και της δικής σου οικογένειας, κοστίζει πάρα πολύ. Αλλά είχα γίνει ήδη μητέρα και σκεφτόμουν το παιδί μου που ήταν αγόρι και που θα μπορούσε να εμπλακεί στο μέλλον σε τέτοιες ιστορίες, αθώος γαρ. Είχα κάνει κάτι το οποίο ευόδωσε και δόξα τω Θεώ σταμάτησαν όλα εκεί. Είναι μεγάλη τιμή να κάνεις έναν σασμό. Είναι μεγάλη μαχαιριά στην ιστορία της Κρήτης η βεντέτα. Είναι λάθος να απαντάς στο κακό με κακό. Το κακό γιγαντώνει και θα το πληρώσεις και συνήθως το πληρώνουν οι αθώοι», εξήγησε η ηθοποιός.

«Είναι η πρώτη φορά που παίζω με τον γιο μου. Μαζί πήγαμε σε αυτό», είπε η ηθοποιός.

«Είδα τα επεισόδια όταν τα είδε και ο κόσμος. Δεν είχα δει ούτε ένα πλάνο. Το είδωλό μου δεν το είχα δει να δω αν διαφωνώ ή συμφωνώ με το πώς παίζω. Ήταν έκπληξη και για εμένα», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης για ΒΟΑΚ: «Προφανώς και θα έχει διόδια»

Κορωνοϊός: 1.319 κρούσματα, 28 νεκροί και 378 διασωληνωμένοι

Σεισμός στην Αττική: «Πιθανόν από το ρήγμα της Πάρνηθας τα 3,7 Ρίχτερ» – Τι λένε σεισμολόγοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:30