search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:14
MENU CLOSE

Τουρκία: Ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις Μητσοτάκη για αγορά των Rafale (Video)

13.09.2021 10:31
Rafale-F3R-HAF

Η προαναγγελία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για  6 επιπλέον μαχητικών Rafale φαίνεται ότι «ενόχλησε» την Τουρκία.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ αυτή η ενόχληση μάλιστα αποτυπώνεται και στον τουρκικό τύπο:

«H Eλλαδα αυξάνει τα μαχητικά Rafale και φτάνει στα 24 αεροσκάφη» αναφέρει το πρακτορείο Anadolu, ενώ η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak έχει την δική της άποψη γράφοντας πως «O φόβος για την Τουρκία, αύξησε τον αριθμό μαχητικών Rafale Σε 24».

Παράλληλα, η αντιπολιτευόμενη ιστοσελίδα Τ 24 γράφει: «H Eλλάδα αυξάνει τα Γαλλικά μαχητικά Rafale και φτάνει στα 24 αεροσκάφη ».

Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως σύντομα τα Rafale που διαθέτει η χώρα θα γίνουν 24, καθώς θα αγοράσουμε ακόμη έξι ώστε να συμπληρωθεί η πρώτη Μοίρα (332 Πολεμική Αεροπορία).

Τα πρώτα αεροσκάφη θα πετούν στον ελληνικό ουρανό πριν από το τέλος του 2021.

«Εδώ ανακοίνωσα πέρσι την αγορά των 18 Rafale που σύντομα θα γίνουν 24. Φέτος βρίσκομαι και πάλι εδώ για να ενώσω και να δώσω προοπτική, για να περιγράψω το σχέδιο μας για την Ελλάδα που αλλάζει, βαδίζει μπροστά και κοιτάζει ψηλά.

Για να παρουσιάσω τα ακόμα περισσότερα που μπορούμε να επιτύχουμε μαζί από το 2022 και μετά. Η φετινή έκθεση καθοριστικός σταθμός επανεκκίνησης και σημείο αφετηρίας μίας συναρπαστικής δεκαετίας» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης:

Συνέντευξη Μητσοτάκη: «Όχι» σε πρόωρες εκλογές, αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε «υπομονή» για νέες παρεμβάσεις (Videos)

«Μύδροι» ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: «Αποτυχημένος, φοβισμένος, αδιόρθωτος, σε αποδρομή»

ΚΙΝΑΛ: Ο Μητσοτάκης ανέδειξε το πραγματικό πρόσωπο της Δεξιάς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:05