ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 02:43
MENU CLOSE

Μπογδάνος: Πώς παρουσίασαν οι εφημερίδες την υπόθεση με το ρατσιστικό άρθρο (Photos)

17.09.2021 11:35

Οσο απίστευτο και εάν ακούγεται υπήρξαν δύο εφημερίδες – δεξιές – που δεν έγραψαν χθες ούτε λέξη για το θέμα Μπογδάνου.

Η Εστία καταλαβε πραφανώς το λάθος της και αφιερώνει το σημερινό της πρωτοσέλιδο – 48 ωρες μετα – στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας, – λές και αυτη ήταν η ουσία του προβλήματος.

Η επίσης δεξιά Δημοκρατία δεν διαφωνεί με την ουσία της ανάρτησης Μπογδάνου αλλά την ενόχλησε η δημοσιοποιηση των ονομάτων των νηπίων. Του λέει με άλλα λόγια «καλά τα λές αλλά δεν έπρεπε να δημοσιεύσεις τα ονόματα» (!).

Η φιλοκυβερνητική Political ναι μεν κατακρίνει τον Μπογδάνο αλλά υπερασπίζεται την μη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία με το εξής φοβερό ….επιχείρημα: «Και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διέγραψε τόσους δικούς του που έχουν πει κατά καιρούς άλλα μεμπτά».

Η Καθημερινή είναι η μόνη φιλοκυβερνητική εφημερίδα – μαζί με τα Νέα – που με κύριο αρθρο χθες αποδοκίμασαν απολυτα τον Μπογδάνο ενώ και οι σκιτσογράφοι της εφημερίδας Μακρής και Πετρουλάκης τον αποδομησαν.

Οσο για τις κεντροαριστερές εφημερίδες η Εφημερίδα των Συντακτών και η Αυγή αφιερωσαν το πρώτο τους θέμα στην υπόθεση ενώ και η Kontra News είχε αναλυτικά ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης

Καταπέλτης η Μπακογιάννη για τον Μπογδάνο: «Bαρύτατο πολιτικό και ηθικό ατόπημα»

Νέα Δημοκρατία: Ποιος θα είναι ο επόμενος γραμματέας

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Δείπνο στην οικία του πρωθυπουργού

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59
Exit mobile version