search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:52
MENU CLOSE

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: «Θα γίνει», λέει η Άγκυρα – «Δεν συμπίπτουν τα προγράμματα», απαντά η κυβέρνηση (Video)

19.09.2021 23:27
mitsotakis_erdogan_new

Θολό είναι το τοπίο όσον αφορά το ενδεχόμενο συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ερωτηθείς σχετικά κατά τη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ, την προηγούμενη Κυριακή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει ότι δεν θα υπάρξει κάποια συνάντηση καθώς δεν συμπίπτουν τα προγράμματα των δύο ηγετών.

Την Κυριακή, ωστόσο, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε λόγο για συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, στην έδρα του ΟΗΕ.

«Εμείς θα πραγματοποιήσουμε το αίτημα του Μητσοτάκη στις ΗΠΑ. Εκεί έχουμε συνάντηση μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια ομιλίας του, σύμφωνα με την Καθημερινή.

Στην Ελλάδα, κυβερνητικές πηγές πάντως επιμένουν ότι δεν έχει οριστεί συνάντηση των δύο ηγετών καθώς δεν συμπίπτουν τα προγράμματά τους. Ο Ερντογάν, αναφέρουν οι εν λόγω πηγές, ολοκληρώνει την παρουσία του στη Νέα Υόρκη στις 22 Σεπτεμβρίου σύμφωνα και με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της τουρκικής προεδρίας, την ημέρα δηλαδή όπου έχει προγραμματιστεί η άφιξη του Έλληνα πρωθυπουργού.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία-εκλογές: Μεγάλη πτώση για το κόμμα Πούτιν, εκτόξευση για τους Κομμουνιστές (Photos)

Ο Πούτιν δεν έχει κινητό τηλέφωνο(!)

Superleague: Ανατροπή με ΟΦΗ-ΑΕΚ – Από 0-3, 3-3 σε λίγα λεπτά! (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:52