search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:21
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: «Η δράστιδα δεν δείχνει να έχει κατανοήσει τι έχει κάνει – O 41χρονος να μιλήσει», λέει η Ιωάννα (Video)

20.09.2021 12:40
Untitled design

Την καρδιά της άνοιξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση.

Μίλησε για την συμπαράσταση του κόσμου, για την παρουσία της στο δικαστήριο, για τον Γολγοθά στον οποίο έχει ανέβει όλο αυτό το διάστημα αλλά και για τον 41χρονο που υποτίθεται ότι υπήρξε το «μήλο της έριδος» ανάμεσα στην κατηγορούμενη και την Ιωάννα.

Η τηλεοπτική συνέντευξη δόθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» στον Alpha.

«Μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα με το χειρουργείο», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα. «Είσαι στο χειρότερο σημείο, είναι σαν να έχεις πεθάνει», είπε για τη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση.

«Θέλω η κατηγορούμενη να έρθει στο δικαστήριο και να πει την αλήθεια», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης για την Έφη Κακαράντζουλα.

«Είχα ερωτηματικά γιατί να μου κάνει κάποιος αυτή την επίθεση», συνέχισε η Ιωάννα.

«Ηταν προσβολή που η κατηγορούμενη δεν ήρθε στο δικαστήριο, η επίθεση έγινε σε μένα αλλά έχει αντίκτυπο και σε άλλους. Ταλαιπωρήθηκε η οικογένεια μου, οι φίλοι, συνάδελφοι το εργασιακό μου περιβάλλον».

«Δεν γνωρίζω αν θα παρευρεθεί στο δικαστήριο», είπε για την κατηγορούμενη η Ιωάννα αλλά όπως τόνισε «έχει μία στάση που δε δείχνει ίχνος μεταμέλειας, δεν δειχνει να έχει κατανοήσει τι έχει κάνει».

Η Ιωάννα μίλησε επίσης για την αντίδραση των δικών της ανθρώπων όταν τους ανακοίνωσε ότι θα παραστεί στη δίκη.

«Οι περισσότεροι από τους δικούς μου ανθρώπους ανησύχησαν που ήθελα να παρευρεθώ στη δίκη. Εγώ θεώρησα ότι όλο αυτό θα με βοηθήσει να προχωρήσω παρακάτω».

Για τον περιφημο 41χρονο που εμπλέκεται στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι, η 35χρονη τόνισε ότι δεν τον γνωρίζει.

«Καλό θα είναι να εξετάζουμε αυτά που δηλώνουμε, πρέπει να ελέγχουμε τη βαρύτητα του λόγου μας. Θα ήθελα να έρθει και να πει την αλήθεια, αυτά που ξέρει, τα γεγονότα. Το έχω δηλώσει, δεν ξέρω πώς είναι η φωνή του, η όψη του, δεν είχα καμία σχέση μαζί του» τόνισε.

Και συνέχισε: «Δεν υπήρχε ερωτική αντιζηλία, δεν είχε σχέση δική μου με αυτό τον άνθρωπο, δεν τον είχα συναντήσει ποτέ, δεν ξέρω τη φυσιογνωμία του, μόνο την συνομιλία στο messenger.

Δεν έχει κάνει καμία κίνηση, ούτε ο ίδιος ουτε κάποιος από την πλευρά του. Εγώ δεν ενόχλησα ποτέ κανέναν , όλα τα μηνύματα στη δικογραφία έχουν έρθει από τις δύο πλευρές προς εμένα. Προσπάθησα να είμαι ευγενική , ήμουν ειλικρινής και με τους δύο τη δράστιδα και τον 41χρονο. Τη δράστιδα την έβλεπα μια φορά το χρόνο, δεν βγαίναμε, δεν ήμασταν φίλες, μια τυπική συναναστροφή».

Για το πλήθος κόσμου που βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια είπε:

«Ήμουν πολλούς μήνες στην απομόνωση, ήταν ένα σοκ να βρεθώ με τόσο κόσμο. Με σόκαρε, δεν με τρόμαξε το γεγονός αυτό. Προσπάθησα να το διαχειριστώ με ψυχραιμία. Η αλήθεια είναι ότι είχα τη διάθεση να μιλήσω. Όφειλα να τοποθετηθώ και το έκανε όταν έληξε η δική».

Για τη συμπαράσταση που εξέφρασε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης στη Ιωάννα είπε:

«Εξέφρασε τη συμπαράστασή του, άλλος μου εξήγησε ότι άλλος ο ρόλος του δικηγόρου και άλλο ένας άνθρωπος που αντιλαμβάνει τον πόνο κάποιου».

Για το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός, η Ιωάννα είπε: «Με τρομάζει η σκέψη να κυκλοφορεί ελεύθερος».

Διαβάστε επίσης

Επίθεση με βιτριόλι: «Με την κατηγορούμενη δεν είχα σταθερή σχέση – Ψάξτε για άλλο πρόσωπο» λέει ο 41χρονος για τον οποίο …έγιναν όλα (Video)

Ηλιούπολη: Έκαψαν το ΙΧ και τη μηχανή του αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη (Video)

Δωδεκάνησα: Κακοποιούσε άγρια τη σύζυγό του – Ήθελε να την αναγκάσει να κάνει σεξ με τον… σκύλο του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:20