search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:03
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Ξεσπά η μητέρα της Ιωάννας – «Δειλή και απάνθρωπη η Έφη»

16.09.2021 17:31
ioanna_vitrioli-new

Χθες όταν η Ιωάννα βγήκε από το αυτοκίνητο για να μπει στα δικαστήρια, πάγωσε όλη η Ελλάδα. Ήταν η πρώτη φορά που βλέπαμε ζωντανά και όχι σε φωτογραφίες, την Ιωάννα να φοράει μια άσπρη ειδική μάσκα, λευκό καπέλο και ειδικούς επιδέσμους στα χέρια για να προστατεύσει το τραυματισμένο και ευαίσθητο της δέρμα που ρήμαξε άδικα και με βαναυσότητα ρίχνοντας του βιτριόλι, η Έφη.

Η Ιωάννα υποβασταζόμενη και βοηθούμενη από τους δικηγόρους της, ανέβηκε αργά τα σκαλοπάτια και μπήκε στη δικαστική αίθουσα για να αρχίσει η δίκη. Δίπλα της πήγε και κάθισε το στήριγμα της, η μητέρα της που και εκείνη βιώνει τον ίδιο Γολγοθά της αποκατάστασης μαζί με την κόρη της.

«Είναι δειλή και απάνθρωπη η κατηγορούμενη» λέει η ίδια, λίγες ώρες μετά την πρώτη εμφάνιση της κόρης της στα δικαστήρια. Όσο βρισκόταν έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, η μητέρα της Ιωάννας δεν έβγαλε λεπτό τα σκούρα γυαλιά που φορούσε, για να μην φαίνονται τα βουρκωμένα μάτια της και λυγίσουν την κόρη της.

Η μητέρα της Ιωάννας έφυγε από το χωριό στην Αμφιλοχία όπου ζούσε με τον πατέρα και τον αδερφό της Ιωάννας για να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη της κόρη και να γίνει το στήριγμα της εκείνες τις δύσκολες στιγμές.

Διαβάστε επίσης:

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Όταν ο «Ντούντα» ένωσε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (Video/Photos)

Οικονόμου προειδοποιεί Μπογδάνο: «Ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα γίνουν ανεκτά»

«Εθνικάρας»: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μαντζουράνη (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09