search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:35
MENU CLOSE

Καμπανάκι κινδύνου για το «Top Chef»

20.09.2021 20:36
TOP CHEF 2021

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στο οικοσύστημα του Σκάι και αιτία είναι η απροσδόκητα- για το κανάλι του Φαλήρου- κακή απόδοση και του μαγειρικού ριάλιτι «Top Chef».

Η πρόταση του σταθμού απέχει παρασάγγας από το μαγειρικό τάλεντ σόου που είχε συστήσει, πρώτη φορά, ο Αντέννα το 2010. Στερείται ποιότητας και αισθητικής, στοιχεία που έκαναν το πρώτο «Top Chef» να ξεχωρίζει, σημειώνει στο «Ποντίκι», στέλεχος της τηλεοπτικής αγοράς με εμπειρία σε παραγωγές τέτοιου είδους.

Επιτελικά στελέχη του καναλιού είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος με αφορμή την έναρξη του «The Voice» βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Αθήνα.

Σε πρόσφατη επαφή των δύο πλευρών, οι άνθρωποι του σταθμού με τον τρόπο τους έκρουσαν καμπανάκι κινδύνου στους Ιλίτζαλι, καθώς φέρεται να του είπαν να ετοιμάσει διάδοχη κατάσταση για το μαγειρικό ριάλιτι.

Φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ουτέ όμως διαψεύδονται για την ώρα, παρουσιάζουν απογοητευμένο τον Σκάι με τα στελέχη του να θεωρούν πως η υποθέση «Top Chef» έχει ξοφλήσει και για τούτο πρέπει το ριάλιτι να ολοκληρωθεί με συνοπτικές διαδικασίες!

Η παραγωγή πάντως αρνείται να «καταθέσει τα όπλα» και βεβαίως να προκαλέσει «ξαφνικό θάνατο» στο μαγειρικό ριάλιτι.

Η θερμοκρασία έχει ανέβει και επειδή ο Ιλίτζαλι καταλόγισε ευθύνες στον Σκάι ακριβώς διότι με φορτικότητα το κανάλι, όπως λέγεται, ήθελε να βγει στον αέρα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το ριάλιτι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εκείνος ήταν αντίθετος, θεωρώντας ότι η ένταξη του «Top Chef» από τόσο νωρίς- σύμφωνα με τη δική του αντίληψη- ήταν βεβιασμένη κίνηση .

Παρόλα αυτά εναρμονίστηκε με την επιθυμία του Σκάι και τώρα ζητά από το κανάλι να στηρίξουν την επιλογή τους αλλά και τον ίδιο.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Πρεμιέρα του τελικού κύκλου της δραματικής σειράς εποχής

Ο όμιλος TMZ άλλαξε χέρια

Κομάντα και Δράκοι: Μεταφυσική ιστορία με αύρα… γουέστερν – Πότε κάνει πρεμιέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:34