search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:56
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Πρεμιέρα του τελικού κύκλου της δραματικής σειράς εποχής

20.09.2021 18:18
agries_melisses_new

Στις 21 Απριλίου 1967 θα «ταξιδέψουν» οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου στις 22.00 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και τις «Άγριες μέλισσες»

Το… ξημέρωμα του γ’ κύκλου στις «Άγριες μέλισσες» σηματοδοτεί το πέρασμα της πλοκής στην επταετία των Συνταγματαρχών και ενώ οι ήρωες της σειράς ακόμα δεν έχουν συνέλθει από τις δραματικές εξελίξεις που συγκλόνισαν το Διαφάνι.

Σαν άλλο κουτί της Πανδώρας που ανοίγει με τη δικτατορία δεινά θα πλήξουν τους χαρακτήρες της σειράς και όλοι αναπόφευκτα θα αναμετρηθούν με τους εαυτούς τους και όλους τους άλλους.

Ο καταλυτικός τρίτος- και τελευταίος- κύκλος έχει πολλές ιστορίες με ερωτηματικά που ζητούν απαντήσεις.

Για μία ακόμη φορά η σχέση Ελένης και Λάμπρου θα δοκιμαστεί, ίσως πιο σκληρά από ό,τι στο παρελθόν. Η ευτυχία τους θα μοιάζει με σύντομο διάλειμμα.

Ο Λάμπρος εξαιτίας των πεποιθήσεων του, θα βρεθεί στο στόχαστρο του φασιστικού καθεστώτος. Στοχοποιείται και στο φόντο αρχίζει να φαίνεται, στην αρχή αχνά, ένα πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν της Λενιώς. Ωστόσο οι ενέργειες του είναι αμφίσημες, στοιχείο προβληματισμού, αν τελικά ο καθεστωτικός Ζάχος Λυκογιάννης είναι εχθρός της ή ο καλύτερος σύμμαχος της.

Η Ασημίνα Σταμίρη, γνωρίζοντας τον Λαρισαίο μεγαλοεκδότη, Πέτρο Ορφανίδη, θα πρέπει να λάβει αποφάσεις που θα καθορίσουν τη ζωή της. Θα λάβει τις σωστές και σε ποια άγνωστα μονοπάτια θα την πάνε τα βήματα της;

Το ρήγμα στο μεταξύ, ανάμεσα σε Δρόσω και Κωνσταντή μοιραία τους οδηγεί σε χωριστούς δρόμους. Όμως δεν είναι ξεκάθαρο ότι έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον. Ακόμα κι όταν ένα νέο πρόσωπο «μπαίνει» στη ζωή του Κωνσταντή πλανάται μια αμφιβολία αν είναι το κατάλληλο για να αφήσει πίσω του τη Δρόσω, ενώ αφήνονται υποψίες ότι μπορεί να εκτεθεί σε θανάσιμο κίνδυνο.

Στο προσκήνιο θα βρεθεί με αφορμή τη δίκη για το θάνατο του Θέμελη, ο φαινομενικά «άτρωτος» Δούκας Σεβαστός. Το χειρότερο όμως για εκείνον είναι κάτι που δεν περιμένει να συμβεί. Τα ίδια τα παιδιά του θα καταθέσουν εναντίον του στην δίκη. Την ίδια στιγμή η Μυρσίνη Σεβαστού κάνει ό,τι μπορεί ώστε να επανενώσει την οικογένεια της. Ποιος ξέρει αν θα τα καταφέρει.

Χωρίς πυξίδα μοιάζει να είναι ο Μελέτης ύστερα και από τον χαμό της μητέρας του και με τον τρόπο που έχει ανατραφεί από τον Δούκα Σεβαστό, φαίνεται να επιλέγει έναν σκοτεινό δρόμο χωρίς επιστροφή. Επιλέγει να γίνει ο συνεκτικός κρίκος της οικογένειας του καταδότη τοποτηρητή του χουντικού καθεστώτος στο Διαφάνι, Ακύλα Μεγαρίτη- άνθρωπο τυφλωμένο από το μίσος που διψά εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού του- και των Σεβαστών. Μένει να φανεί τί τελικά θα καταφέρει και για να επιζήσει.

Στον τρίτο και καθοριστικό κύκλο της σειράς πλάι στους ηθοποιούς που ήδη γνωρίσαμε και αποτελούν τον πυρήνα των κατοίκων στο Διαφάνι θα έχουν επίσης πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Αιμίλος Χειλάκης, Νίκος Κουρής, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Μαρία Καλλιμάνη, Λήδα Ματσάγκου, Κώστας Φιλίππογλου κ.ά..

Διαβάστε επίσης

Ο όμιλος TMZ άλλαξε χέρια

Κομάντα και Δράκοι: Μεταφυσική ιστορία με αύρα… γουέστερν – Πότε κάνει πρεμιέρα

Netflix: Σάρωσε το «The Queen’s Gambit» – Ρεκόρ βραβείων Emmy (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:56