search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:32
MENU CLOSE

Νέα αναμέτρηση ετοιμάζεται στη μικρή οθόνη

21.09.2021 19:20
kanalia_tv_new

Εντείνεται ο ανταγωνισμός μεταξύ των καναλιών στην «μάχη» της τηλεθέασης.

Ρελάνς στο «TheVoice» του Σκάι που έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο και θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 21.00, ετοιμάζει να κάνει με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ο Αντέννα, όπως λέγεται.

Το κανάλι του Αμαρουσίου σχεδιάζει το τάλεντ σόου να μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα. Είναι πολύ πιθανό στο «πεδίο της μάχης» να παρατάξει το σόου απέναντι από το μουσικό πρόγραμμα του Σκάι.

Εκτός απροόπτου την κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα αποτελούν δύο προβεβλημένα πρόσωπα του Αντέννα- η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου- και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο σταθμούς για τους δύο παρουσιαστές του, με τους οποίους έχει κλειστά συμβόλαια συνεργασίας θα προχωρήσει σε επιμέρους συμφωνίες και είναι θέμα 24ωρων να μπουν σε αυτές οι υπογραφές. Εξυπακούεται ότι συμφωνία συνεργασίας θα γίνει κα με τον Τάκη Ζαχαράτο.

Διαβάστε επίσης:

Αμφισβητούν την αξιοπιστία των ειδήσεων οι Έλληνες

«Μαλλιοτραβήγματα» στον ΣΚΑΪ προκάλεσε η συνέντευξη Μπελούτσι!

Ντέπυ Γκολεμά για Bachelor και Big Brother: «Είναι αισχρά – Η ντροπή της γυναίκας» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:31