search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:49
MENU CLOSE

Χαλαρός μέχρι… παρεξηγήσεως

25.09.2021 09:38
plevris

Αδιάφορος έως χαλαρός εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης στο ενδεχόμενο να εντείνει την εκστρατεία πειθούς των αρνητών προκειμένου να συνετιστούν και να κάνουν τα εμβόλια.

Ο υπουργός, σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους, δεν έδειξε να ανησυχεί γι’ αυτό το θέμα. Προφανώς επειδή επιθυμεί να κατευνάσει την οργή των «ψεκασμένων» (κατά βάση ακραίων εθνικιστών), δεδομένου ότι η κυβέρνηση έχει σοβαρή διαρροή ψηφοφόρων εξαιτίας της στάσης της σε αυτό το θέμα.

Μοναδικό του μέλημα ήταν η υποχρεωτικότητα να εφαρμοστεί μόνο στους υγειονομικούς, ενώ για τις άλλες κατηγορίες εργαζομένων, όπως οι ιερείς, ο στρατός και η αστυνομία, έκανε ότι δεν άκουγε.

Αν προσθέσουμε και όλους εκείνους που είχαν πρωταγωνιστήσει στις αντιδράσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, οι οποίοι σήμερα υπάρχει κίνδυνος να εγκαταλείψουν τη Ν.Δ. για κάποια εκδοχή Ακροδεξιάς, τότε καταλαβαίνουμε γιατί ο Πλεύρης είναι τόσο χαλαρός απέναντι στους μη εμβολιασμένους και τους αρνητές…

Διαβάστε επίσης:

«Καρφί» Βαρουφάκη για το «αντίο» του Τσίπρα στη Μέρκελ

Μπογδάνος: Νέα «συγγνώμη» για το δημοσίευμα, αλλά επιμένει για τους μετανάστες

Μάγδα Φύσσα: «Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό επειδή φυλακίστηκε η Χρυσή Αυγή» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:49