search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:15
MENU CLOSE

Μάγδα Φύσσα: «Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό επειδή φυλακίστηκε η Χρυσή Αυγή» (Video)

25.09.2021 09:02
Μάγδα Φύσσα: Δεν ήμουν ενήμερη για την πρόταση Βαρουφάκη, με τιμά, δεν θα την αποδεχθώ - Media

Η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του δολοφονημένου από την Χρυσή Αυγή Παύλου Φύσσα, έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση στη μνήμη του γιου της και στο πλαίσιο της εν λόγω παρουσίας της μίλησε στην ΕΡΤ τονίζοντας πως «δεν τελειώσαμε με τον φασισμό».

«Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό επειδή μπήκε φυλακή η Χρυσή Αυγή. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν», τόνισε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ η Μάγδα Φύσσα.

«Ναι εντάξει, βάλαμε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή αλλά υπάρχει φασισμός εκεί έξω. Μην ξεχνάμε τους 500.000 που τους ψηφίσανε. Εκεί έξω είναι και είναι διάφορες οι μορφές φασισμού», συνέχισε.

Μάλιστα, η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα έκανε ειδική μνεία και στη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου: «Ποτέ δεν ξεχάσαμε και αυτά τα παιδιά που έχουν χαθεί με αυτόν τον τρόπο με ρατσιστικά κίνητρα, φασιστικά, γυναικοκτονίες. Γιατί ναι μεν μπορεί να μην είναι το ίδιο μια οργάνωση εγκληματική όπως αυτή που σκότωσε τον Παύλο, μπορεί να μην ήταν οργάνωση που σκότωσε τον Ζακ αλλά δεν παύει να ήταν μία δολοφονία σε δημόσια θέα από νοικοκυραίους που το είδε όλη η Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης:

18 Σεπτεμβρίου 2013: Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, «αρχή του τέλους» για την Χ.Α. (Video)

Γερμανία: Φοβούνται αριστερή κυβέρνηση και βγάζουν τα λεφτά τους Ελβετία

Συγκλονιστικός Αντετοκούμπο: Θα γύριζα πάλι στα Σεπόλια να πουλάω cd, αρκεί να είχα τον πατέρα μου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:14