search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:21
MENU CLOSE

Σάκκαρη: Ηττήθηκε από την Κονταβέιτ στον τελικό της Οστράβα

26.09.2021 18:25
Sakkari_new

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να κατακτήσει τον δεύτερο μεγάλο της τίτλο -μετά απ’ αυτόν στο Ραμπάτ το 2019-, καθώς ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Ανέτ Κονταβέιτ στον τελικό της Οστράβα (WTA 500).

Η Ελληνίδα τενίστρια στο 1ο σετ βρέθηκε να χάνει με 3-1, κατόπιν μπρέικ που πραγματοποίησε η Εσθονή. Εν συνεχεία, η ίδια υπερασπίστηκε το μπρέικ με εξαιρετικό σερβίς της, κάνοντας το 4-1, προτού η Σάκκαρη μειώσει σε 4-2, ελπίζοντας για την επιστροφή της στο κυνήγι του 1ου σετ.

Ωστόσο, η Ελληνίδα τενίστρια δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο μπρέικ -γεγονός που συμβαίνει σπάνια- ενώ η Κονταβέιτ πραγματοποίησε και δεύτερο μπρέικ και εν τέλει κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-2.

Στο 2ο σετ, αμφότερες οι τενίστριες οδηγούνταν χεράκι-χεράκι (3-3) στα παιχνίδια, με τη Σάκκαρη να αδυνατεί να βρει το μπρέικ που χρειαζόταν. Η Εσθονή διατήρησε το σερβίς της, κάνοντας το 4-3, ενώ και η Ελληνίδα αθλήτρια πραγματοποίησε το ίδιο (4-4), μένοντας μέσα στον τελικό.

Με το άγχος εξ’ ολοκλήρου στη Σάκκαρη, η ίδια ιστορία συνεχίστηκε, έως τη στιγμή που η Κονταβέιτ κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Ελληνίδας κορυφαίας αθλήτριας και να κατακτήσει το δεύτερο σετ με 7-5 και εν συνεχεία τον τίτλο.

Διαβάστε επίσης:

Κούγιας: «Η δικαιοσύνη έχει βιαστεί στην υπόθεση Λιγνάδη» (Video)

«Ελ. Βενιζέλος»: Καρέ-καρέ η αναγκαστική προσγείωση – Τι λένε οι επιβάτες (Videos)

Γερμανία-Εκλογές: Μεγαλύτερη από το 2017 η προσέλευση των ψηφοφόρων στις κάλπες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01