search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:07
MENU CLOSE

«Ελ. Βενιζέλος»: Καρέ-καρέ η αναγκαστική προσγείωση – Τι λένε οι επιβάτες (Videos)

26.09.2021 17:17
delta_new
Πηγή φωτογραφίας: Στιγμιότυπο youtube

Καρέ-καρέ καταγράφει την αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Delta Airlines στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας, βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής, όταν στον θάλαμο διακυβερνήσεως του αεροσκάφους εμφανίστηκε εσφαλμένη, όπως αποδείχτηκε, ένδειξη για πρόβλημα στο σύστημα πέδησης. Αμέσως σήμανε συναγερμός, με τις υπηρεσίες του διεθνούς αερολιμένα, την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, να ετοιμάζονται για μία ενδεχομένως επικίνδυνη για επιβάτες και πλήρωμα έκβαση.

Όλα όμως κίνησαν ομαλά. Τα 248 άτομα (επιβάτες και πλήρωμα) του αεροσκάφους αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, ενώ αμέσως ξεκίνησε διαδικασία τεχνικού ελέγχου για να διαπιστωθεί πού οφειλόταν η λανθασμένη ένδειξη.

Μετά την αποβίβασή τους, επιβάτες του αεροπλάνου που είχε απογειωθεί από την Ατλάντα των ΗΠΑ, μίλησαν στις κάμερες για τα όσα έζησαν στον αέρα.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία-Εκλογές: Μεγαλύτερη από το 2017 η προσέλευση των ψηφοφόρων στις κάλπες

Παρασκευής: Ύστατο μέτρο ένα lockdown

Ελβετία: Ηχηρό «ναι» στον γάμο των ομοφυλόφιλων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:04