search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:33
MENU CLOSE

«Γκέλ» στους χρήστες του διαδικτύου κάνει το ΕΡΤflix – Η επισκεψιμότητα «εκτοξεύτηκε»

28.09.2021 22:03
ΕΡΤFLIX

«Γκέλ» στους χρήστες του διαδικτύου είχε- και από ό,τι φαίνεται έχει- η προωθητική τακτική της ΕΡΤ να συστήσει και ως δίαυλο επικοινωνίας την ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤflix και μέσω αυτής να πάρουν μια γεύση οι τηλεθεατές από το νέο πρόγραμμα της, με έμφαση στις νέες σειρές μυθοπλασίας που εντάσσονται σταδιακά στο μενού της ΕΡΤ1.

Πρίν από τρία Σαββατοκύριακα μέσω ΕΡΤflix η ΕΡΤ έδωσε προσβασιμότητα στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Βαριάνος στα Σπόρκα», βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Αν και ο καιρός ήταν καλοκαιρινός με θερμοκρασίες σχεδόν Ιουλίου, το πρώτο επεισόδιο της σειράς είχε περισσότερες από 70.000 προβολές.

Στο τέλος της προπερασμένης εβδομάδας «ανέβηκε» στο ΕΡΤflix το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Καρτ ποστάλ» της Βικτόρια Χίσλοπ. Εκείνο το διήμερο το θερμόμετρο «χτύπησε» 34άρια, παρόλα αυτά η προωθητική ενέργεια βρήκε ανταπόκριση σε 65.000 χρήστες.

Την Κυριακή που μας πέρασε (26 Σεπτεμβρίου) η ΕΡΤ «έβαλε» σαν άτυπη πρεμιέρα το εισαγωγικό επεισόδιο της δραμεντί «Σε ξένα χέρια» του Γιώργου Κρητικού. Κάθισαν και το είδαν, παρά την καλοκαιρία, 55.000 χρήστες.

Με αυτά και με εκείνα το ΕΡΤflix ανέπτυξε αξιοσημείωτη δυναμική. Οι τρείς σειρές με τις άτυπες πρεμιέρες λειτούργησαν σαν πολλαπλασιαστές στην επισκεψιμότητα της ψηφιακής overthetop υπηρεσίας της ΕΡΤ.

Η επισκεψιμότητα της πλατφόρμας– η μόνη δωρεάν- το Σεπτέμβριο αυξήθηκε περίπου κατά 140% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020.

Πιο απτά, πριν από ακριβώς έναν χρόνο η επισκεψιμότητα του ΕΡΤflix είχε υπολογιστεί γύρω στους 25.000 χρήστες. Το μήνα που διανύουμε η επισκεψιμότητα εκτοξεύτηκε πάνω από τις 250.000.

Διαβάστε επίσης:

To Top 10 της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου: Στην κορυφή οι «Άγριες Μέλισσες»

Έλενα Ακρίτα: Εξώδικα σε γνωστά σάιτ – «Φιλοκυβερνητικά μέσα έσπευσαν να σπιλώσουν την υπόληψη μου»

Τηλεθέαση: Σκληρή «μάχη» στην πρωινή ζώνη – Ποιος επικράτησε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:24