search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:08
MENU CLOSE

To Top 10 της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου: Στην κορυφή οι «Άγριες Μέλισσες»

28.09.2021 18:21
Τηλεθέαση: Η πρωινή ζώνη που προτιμούν οι τηλεθεατές - Media

Σχεδόν 3,5 εκατ. τηλεθεατές είδες αθροιστικά χθές, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, τα επεισόδια των σειρών «Άγριες μέλισσες», «Σασμός» και «Η γή της ελιάς».

Καθένα από τα επεισόδια των σειρών μυθοπλασίας συγκέντρωσε την προτίμηση περισσότερων του ενός εκατομμυρίου τηλεθεατών.

Η πολύκροτη σειρά «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1 με την έναρξη του τρίτου κύκλου επεισοδίων έφερε χθες βράδυ στο κανάλι 1.224.000 τηλεθεατές και ώθησε τον δείκτη τηλεθέασης στο 11,8%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen Audience Measurement.

Μάλιστα το σχεδόν δίωρης διάρκειας επεισόδιο της σειράς δύο στους δέκα (μερίδιο 25,7%) επέλεξαν και είδαν την πρεμιέρα της δραματικής σειράς.

Σχεδόν «απέναντι» από τις «Άγριες μέλισσες» ήταν στον αέρα ο «Σασμός» και η «Γη της ελιάς», των Alpha και Mega, αντιστοίχως.

Πιο έντονη ήταν η μονομαχία με τη «Γη της ελιάς» με την οποία οι «Άγριες μέλισσες» προβάλλονταν ταυτόχρονα για περίπου δύο ώρες (21.57 έως 23.49).

Η σειρά του Mega φαίνεται να άντεξε την πίεση που έτσι κι αλλιώς είχε διότι έχει ίδια ώρα εκκίνησης με τη σειρά του Alpha.

Από την παρατήρηση των δεδομένων της Nielsen προκύπτει ότι πολλά περιθώρια να ξεχωρίσει κάποιο άλλο πρόγραμμα στο «φιλέτο» τηλεθέασης δεν υπάρχουν.

Είναι ενδεικτικό ότι στο top 10 της ημέρας, οι υπόλοιπες θέσεις είναι κατειλημμένες από εκπομπές καναλιών που μεταδίδονται πριν από τις 21.00.

Εξαίρεση– που επιβεβαιώνει τον κανόνα- αποτελεί, τουλάχιστον την συγκεκριμένη ημέρα, η εκπομπή «The 2nightshow» η οποία άρχισε αμέσως μετά από την ολοκλήρωση του επεισοδίου της σειράς «Άγριες μέλισσες».

Η εκπομπή είχε «άρωμα» από τη σειρά εποχής, αφού πρώτος καλεσμένος ήταν ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος, ο οποίος έχει ρόλο στο νέο κύκλο επεισοδίων του σίριαλ, αλλά και ο μικρός Σπύρος Ντούγιας– ο πιτσιρικάς Στέργιος Σεβαστός- με μόνιμο ρόλο, φέτος, στο νυχτερινό τοκ σόου του καναλιού.

Οτιδήποτε άλλο είχε να προτείνει ο ανταγωνισμός σε εκείνο το τρίωρο, κατάφερε τηλεθέαση μικρότερη του 4,8%, ποσοστό που σημείωσε στο Star το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης». Το χθεσινό επεισόδιο του προγράμματος έφερε στη συχνότητα του σταθμού 499.000 τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης:

Αστυνομική έρευνα και δικογραφίες για fake news, διέγερση σε ανυπακοή και απόπειρα απάτης σε 4 σάιτ και 6 λογαριασμούς σόσιαλ μίντια

Έλενα Ακρίτα: Εξώδικα σε γνωστά σάιτ – «Φιλοκυβερνητικά μέσα έσπευσαν να σπιλώσουν την υπόληψη μου»

Τηλεθέαση: Σκληρή «μάχη» στην πρωινή ζώνη – Ποιος επικράτησε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:08