search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:20
MENU CLOSE

ΔΕΗ: Παρέμβαση εισαγγελέα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

29.09.2021 13:18
dei_new

Παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη προκάλεσαν δημοσιεύματα σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ που ανακοινώθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο εισαγγελικός λειτουργός έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί τυχόν αξιόποινες πράξεις όπως χειραγώγηση και κατάχρηση εσωτερικής πληροφόρησης.

Στη δικογραφία που θα σχηματιστεί στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας, θα συσχετιστεί και η αναφορά που κατέθεσαν στις αρχές της εβδομάδας στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έξι δικηγόροι.

Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα που επισυνάπτουν στην αναφορά τους οι δικηγόροι σημειώθηκε «υποχώρηση της μετοχής της ΔΕΗ από τις 13 Σεπτεμβρίου μέχρι την ημέρα της ανακοίνωσης της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου χωρίς προφανή λόγο» εγείροντας «υποψίες που γίνονται σχεδόν βεβαιότητα για insider trading (εσωτερική πληροφόρηση)».

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΗ: Μηνυτήρια αναφορά από έξι δικηγόρους – Μιλούν για ενδείξεις χειραγώγησης της μετοχής

ΣΥΡΙΖΑ: Θετικός για φρεγάτες, επιφυλάσσεται για την τελική του στάση – «Πυρά» για το κόστος των εξοπλισμών

Μητσοτάκης από Κρήτη: Άμεσα έως 20.000 ευρώ στους σεισμόπληκτους – Στήριξη και για επιχειρήσεις (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15