search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:06
MENU CLOSE

Έπος: Γιατί ο Πούτιν… έβηχε στη συνάντησή του με τον Τραμπ

29.09.2021 21:09
TRUMP_NEW

Απίστευτα ανέκδοτα από τη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο περιλαμβάνει νέο βιβλίο από μια «insider» της περιόδου εκείνης.

Στο βιβλίο της Στέφανι Γκρίσαμ «I’ll Take Your Questions Now», η πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου περιγράφει διάφορες σπαρταριστές -και ορισμένες όχι και τόσο αστείες- ιστορίες σχετικά με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, τις ιδιοσυγκρασίες του και τις αδυναμίες του.

Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία αφορά στην συνάντηση του Τραμπ με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, στην Οσάκα της Ιαπωνίας, στο περιθώριο της συνόδου των G20. Σύμφωνα με την Γκρίσαμ, καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πούτιν έβηχε και καθάριζε το λαιμό του, προκειμένου να αναστατώσει τον γνωστό για την μικροβιοφοβία του Τραμπ.

Μάλιστα, η Γκρίσαμ προσθέτει ότι στην ίδια συνάντηση, ο Ρώσος πρόεδρος είχε φέρει μαζί του μια πολύ όμορφη γυναίκα ως μεταφράστριά του, γνωρίζοντας το… πάθος του Αμερικανού ομολόγου του για τις γυναίκες και προσπαθώντας έτσι να του αποσπάσει την προσοχή από τις συζητήσεις.

Διαβάστε επίσης

Οργή ΚΚΕ για την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για Σταυρούπουλη

Ο «δαίμων» του μικροφώνου – Ο Χαράλαμπος Αθανασίου ακούστηκε να μιλάει για… τσίπουρα (Video)

Όταν ο Πάνος Καμμένος τίμησε την επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας επάνω σε παλέτες και κόκκινο χαλί (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33