search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:48
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Με εκπομπή ο Νίκος Αλιάγας – Τι ετοιμάζει ο γνωστός δημοσιογράφος

29.09.2021 09:40
MITSOTAKIS_ALIAGAS_NEW

Ο Νίκος Αλιάγας θα έχει μια συνεργασία με την κρατική τηλεόραση κάνοντας συνεντεύξεις με προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής και του πολιτισμού.

Ο δημοσιογράφος, που ζει και εργάζεται στο Παρίσι, το βράδυ της Δευτέρας, μαζί με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ1, Αντριάνα Παρασκευοπούλου έκαναν συνέντευξη που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του κρατικού καναλιού, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που βρέθηκε σε επίσημη επίσκεψη στη γαλλική πρωτεύουσα.

Οι δύο δημοσιογράφοι συνάντησαν τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Μουσείο του Λούβρου και συζήτησαν μπροστά από το άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης που φιλοξενείται στο συγκεκριμένο μουσείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr, στην κρατική τηλεόραση κάποιοι σκέφτονται αυτό το τηλεοπτικό δίδυμο να το αξιοποιήσουν σε μια σειρά από εκπομπές πολιτικού χαρακτήρα με προσωπικότητες του πολιτικού στίβου, και όχι μόνο, αφού κάτι τέτοιο λείπει από το πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης:

«Γκέλ» στους χρήστες του διαδικτύου κάνει το ΕΡΤflix – Η επισκεψιμότητα «εκτοξεύτηκε»

Έλενα Ακρίτα: Εξώδικα σε γνωστά σάιτ – «Φιλοκυβερνητικά μέσα έσπευσαν να σπιλώσουν την υπόληψη μου»

Τηλεθέαση: Σκληρή «μάχη» στην πρωινή ζώνη – Ποιος επικράτησε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:46