search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:48
MENU CLOSE

Ντάνιελ Κρεγκ: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είχα έρθει τόσα χρόνια στην Ελλάδα (Video)

29.09.2021 20:16
daniel craig-new

Στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε ο Ντάνιελ Κρεγκ και η συμπρωταγωνίστριά του Λασάνα Λιντς.

Ο… Τζέιμς Μποντ μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον ρόλο που υποδύεται σε μία σειρά ταινιών, με το «Νο Time to Die» να είναι η τελευταία του.

«Έμαθα να αγαπώ, να εκτιμώ και να σέβομαι τον Τζέιμς Μποντ. Όταν υποδύεσαι έναν ρόλο πρέπει να τον αγαπάς ακόμη και αν είναι κάποιος κακός», τόνισε ο Ντάνιελ Κρεγκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον ρόλο του.

Πάντως ο Ντάνιελ Κρεγκ αποκάλυψε πως βρέθηκε το φετινό καλοκαίρι για διακοπές στην Ελλάδα για πρώτη φορά και δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν είχε επισκεφτεί τόσα χρόνια τη χώρα μας.

«Ήταν η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είχα έρθει ποτέ στη χώρα σας. Περάσαμε υπέροχα και χαίρομαι που καταφέραμε να κάνουμε τα γυρίσματα (σ.σ. για το Knives Out 2) στην Ελλάδα», δήλωσε ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Η Βρετανίδα ηθοποιός, Λασάνα Λιντς, από πλευράς της, μιλώντας για τη συμμετοχή της στην νέα ταινία Τζέιμς Μπόντ, τόνισε πως «είναι μια ευκαιρία οι γυναίκες και ιδιαίτερα οι μαύρες γυναίκες να ακουστεί η φωνή τους».

Διαβάστε επίσης:

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ εξόργισε Ιταλό σεφ: «Η ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη» (video)

O Νίκος Αλιάγας ντυμένος τσολιάς σε πανηγύρι (Video)

Γιάννης Ζουγανέλης κατά του «The Bachelor»: «Λυπάμαι για τη σύγχρονη κοινωνία – Να αντιδράσει το #metoo» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:47