search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:18
MENU CLOSE

Φ. Γεννηματά: Μόνη επιλογή να υπερασπιστούμε το δημόσιο συμφέρον της ΔΕΗ

04.10.2021 18:00
FOFI- NEW

Λάβρος κατά της κυβερνητικής απόφασης για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντησή της με αντιπροσωπεία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Η κ. Γεννηματά δήλωσε, αναφερόμενη στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου χωρίς τη συμμετοχή του Δημοσίου, ότι  οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξυπηρετούν μόνο τους εκλεκτούς της, απέναντι στο δημόσιο συμφέρον.

Πρόσθεσε ότι η κυβερνητική απόφαση δεν επιτρέπει στη ΔΕΗ να συμβάλλει στην ομαλοποίηση της αγοράς ενέργειας ενώ αφήνει απροστάτευτους τους καταναλωτές, την ώρα που οι αυξήσεις στο ρεύμακαι σε βασικά προϊόντα-πλήττουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

«Κλείνει τα μάτια στα φαινόμενα κερδοσκοπίας των funds με τις τιμές της μετοχής της ΔΕΗ, που δημιουργούν ενδείξεις για «εσωτερική πληροφόρηση», τόνισε η κ. Γεννηματά και συμπλήρωσε ότι «απέναντι σ΄ αυτές τις μεθοδεύσεις η επιλογή μας είναι σαφής: Να υπερασπιστούμε τη δημόσια περιουσία, το συμφέρον του Ελληνικού λαού».

Διαβάστε επίσης:

Πετρέλαιο θέρμανσης: «Στα ύψη θα φτάσει η τιμή του» λέει η πρόεδρος των βενζινοπωλών (Video)

Σταϊκούρας: Απαιτείται κοινή ευρωπαϊκή αντιμετώπιση των αυξήσεων στην ενέργεια

Γεωργιάδης για ενεργειακές αυξήσεις: Η κρίση θα κρατήσει λίγους μήνες παραπάνω

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:17