search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 08:17
MENU CLOSE

Γκουίνεθ Πάλτροου: Η τρομοκρατία βασιλεύει στην εταιρία της – Τρέμουν οι εργαζόμενοι τα καπρίτσια της

04.10.2021 18:46
paltrow-new

Οι αριθμοί για όσους εργάζονται στην εταιρία της Γκουίνεθ Πάλτροου είναι αμείλικτοί. Μέσα σε δυο χρόνια παραιτήθηκαν 140 υπάλληλοι της ενώ οι περισσότεροι από όσους δουλεύουν αμείβονται με 40% χαμηλότερους μισθούς από ανάλογες εταιρίες της αγοράς.


Και όσοι ανώνυμα άνοιξαν το στόμα τους είπα ότι η εταιρία Goop η οποία λανσάρει ότι προωθεί τον καλό τρόπο ζωής, είναι ένα άκρως τοξικό περιβάλλον, με την Πάλτροου να περιφέρεται στα γραφεία σαν δήμιος και να απολύει όποιον εκείνη τη στιγμή δεν της αρέσει.


Μάλιστα την χαρακτηρίζουν και διπολική αφού μπορεί τη μια ημέρα να εκθειάζει κάποιον υπάλληλο της για το πόσο καλή δουλειά κάνει και πόσα προσφέρει στην εταιρία και την αμέσως επόμενη μέρα να τον απολύει χωρίς καμία δικαιολογία. Και μια λέξη αντικατοπτρίζει πως νιώθουν όσοι εργάζονται εκεί: Δυστυχισμένοι.


Όπως καταγγέλουν ανώνυμα οι εργαζόμενοι της εταιρείας, η κατάσταση επιβαρύνθηκε κατά την διάρκεια της πανδημίας, αφού το άγχος και η πίεση της δουλειάς αυξήθηκαν ιδιαίτερα. Πολλοί από αυτούς έχασαν τη δουλειά τους χωρίς καμία προειδοποίηση, ενώ δεν τους εξήγησαν καν τον λόγο της απομάκρυνσής τους.


Και τι απαντάει σε όλα αυτά η διάσημη ηθοποιός; Εικάζεται ότι σε μια σύσκεψη στελεχών της εταιρίας κάποιος έκανε το λάθος να τη ρωτήσει: «πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι στην εταιρεία δεν είναι ευτυχισμένοι». Η Γκουίνεθ απάντησε απλά πως: «μάλλον η εταιρεία αυτή να μην είναι η κατάλληλη για εκείνους». Φήμες που θέλουν τον υπάλληλο που τη ρώτησε την επόμενη μέρα να απολύθηκε και εκείνος δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη 34χρονος στο κέντρο της Αθήνας για συμμετοχή στον ISIS

Προκαλεί και πάλι η Τουρκία: Νέα παρενόχληση του Nautical Geo στην Κύπρο (Video)

Βρετανία: Πανικός για μια γαλοπούλα – Άδειασαν τα ράφια- Φοβούνται ελλείψεις στην αγορά τα Χριστούγεννα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 08:12